GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Örs: Ne kadar teşekkür etsek azdır

Darıca 23.01.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Örs: Ne kadar teşekkür etsek azdır

Talihsiz bir yangın sonucunda ağır hasar gören bölgemizin modern alışveriş merkezlerinden Darıca Park AVM, bilindiği üzere geçici bir süre tüm alanları ile faaliyet verilemeyeceğini kamuoyuna duyurmuştu. Yaşanan üzücü hadisenin ardından açıklamalarda bulunan Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs, AVM’nin 3’ncü katında bulunan elektrik kontağındaki kaçak sebebiyle başlayan yangının hızla yayılarak 2 katı kullanılamaz hale getirdiğini söyledi. Maddi hasar dışında kimseye bir şey olmamasının sevindirici bir durum olduğunu vurgulayan Örs, kendilerine destek vererek yanlarında olan herkese teşekkür etti. DARICA HALKIMIZ HEP YANIMIZDAYDI Özellikle Darıca halkına ayrı bir parantez açan işadamı Örs, “Darıca Park AVM’nin bölgemizin bir değeri olduğunu ilk günden bugüne kadar hissettiren Darıca halkımız, bize moral ve destek verdi. Yangın sonrasında gözyaşı döken vatandaşlarımıza şahit olduk. Bu bizim için tarif edilemeyecek kadar özel bir durumdu. Darıca halkımızın duyarlılığı ve desteği bizim için çok önemliydi. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi. ABDULLAH ÖRS’TEN TEŞEKKÜR Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs, her kesimden destek mesajları aldıklarını belirterek yanlarında olan ve bizzat AVM’ye gelerek geçmiş olsun temennilerinde bulunan protokol ve basın mensuplarına teşekkür etti. Örs, “Yaşadığımız zor günlerde yanımızda olarak desteğini esirgemeyen, Ak Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Cemil Yaman ile Sami Çakır, Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve yardımcıları, Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler, Ak Parti Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz’un yanı sıra bölgemizin güzide basın mensupları olan değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Talihsiz bir yangın sonucunda ağır hasar gören bölgemizin modern alışveriş merkezlerinden Darıca Park AVM, bilindiği üzere geçici bir süre tüm alanları ile faaliyet verilemeyeceğini kamuoyuna duyurmuştu. Yaşanan üzücü hadisenin ardından açıklamalarda bulunan Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs, AVM’nin 3’ncü katında bulunan elektrik kontağındaki kaçak sebebiyle başlayan yangının hızla yayılarak 2 katı kullanılamaz hale getirdiğini söyledi. Maddi hasar dışında kimseye bir şey olmamasının sevindirici bir durum olduğunu vurgulayan Örs, kendilerine destek vererek yanlarında olan herkese teşekkür etti.

DARICA HALKIMIZ HEP YANIMIZDAYDI

Özellikle Darıca halkına ayrı bir parantez açan işadamı Örs, “Darıca Park AVM’nin bölgemizin bir değeri olduğunu ilk günden bugüne kadar hissettiren Darıca halkımız, bize moral ve destek verdi. Yangın sonrasında gözyaşı döken vatandaşlarımıza şahit olduk. Bu bizim için tarif edilemeyecek kadar özel bir durumdu. Darıca halkımızın duyarlılığı ve desteği bizim için çok önemliydi. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

ABDULLAH ÖRS’TEN TEŞEKKÜR

Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs, her kesimden destek mesajları aldıklarını belirterek yanlarında olan ve bizzat AVM’ye gelerek geçmiş olsun temennilerinde bulunan protokol ve basın mensuplarına teşekkür etti. Örs, “Yaşadığımız zor günlerde yanımızda olarak desteğini esirgemeyen, Ak Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Cemil Yaman ile Sami Çakır, Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve yardımcıları, Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler, Ak Parti Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz’un yanı sıra bölgemizin güzide basın mensupları olan değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.