19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Örs’ten Turkuaz’a forma desteği

Spor 02.02.2016 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Örs’ten Turkuaz’a forma desteği

Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen, son dönemde bölgemize yaptığı önemli yatırımlarla otoritelerden taktir toplayan Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, spora katkı sunmaya devam ediyor.

Darıca’da yeni faaliyete giren Turkuaz Yaşam Spor Kulübü’ne forma sponsoru olan Başkan Örs, spora verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sererek kamuoyundan taktir topladı. Turkuaz Yaşam Spor Kulübü Başkanı Ahmet Tayfun ve Kulüp Koordinatörü Gökhan Yaman, Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs’e teşekkür ederek, ‘’Sayın Abdullah Örs, kulübümüze forma sponsoru olarak hem kulübümüze, hem de sporcularımıza katkı sundu. Spora gönülden destek olan Abdullah Başkan’a kulübümüz ve sporcularımız adına teşekkür ediyoruz’’ dediler. UZMAN ANTRENÖRLERİYLE FARK YARATACAK Darıca’da yaklaşık 1 buçuk ay önce faaliyete giren Turkuaz Yaşam Spor Kulübü, sporun amatör branşlarında fark yaratmak için yoğun ve nitelikli bir çalışma sürdürüyor. Hentbol, voleybol erkekler, basketbol, yüzme ve judo branşlarıyla sporculara hizmet veren Turkuaz Yaşam Spor Kulübü, uzman antrenörleriyle Darıca’ya ve ülke sporuna katkı sunmak adına özverili bir mesai harcıyor. DARICA’DA KAYIT OFİSİ AÇILDI Darıca Zincirlikuyu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:45/3 adresinde kayıt ofisi açan Turkuaz Yaşam Spor Kulübü, sporda fark yaratmak isteyenleri kayıt ofisine davet ediyor.
Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen, son dönemde bölgemize yaptığı önemli yatırımlarla otoritelerden taktir toplayan Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, spora katkı sunmaya devam ediyor.

Darıca’da yeni faaliyete giren Turkuaz Yaşam Spor Kulübü’ne forma sponsoru olan Başkan Örs, spora verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sererek kamuoyundan taktir topladı. Turkuaz Yaşam Spor Kulübü Başkanı Ahmet Tayfun ve Kulüp Koordinatörü Gökhan Yaman, Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs’e teşekkür ederek, ‘’Sayın Abdullah Örs, kulübümüze forma sponsoru olarak hem kulübümüze, hem de sporcularımıza katkı sundu. Spora gönülden destek olan Abdullah Başkan’a kulübümüz ve sporcularımız adına teşekkür ediyoruz’’ dediler.

UZMAN ANTRENÖRLERİYLE FARK YARATACAK

Darıca’da yaklaşık 1 buçuk ay önce faaliyete giren Turkuaz Yaşam Spor Kulübü, sporun amatör branşlarında fark yaratmak için yoğun ve nitelikli bir çalışma sürdürüyor. Hentbol, voleybol erkekler, basketbol, yüzme ve judo branşlarıyla sporculara hizmet veren Turkuaz Yaşam Spor Kulübü, uzman antrenörleriyle Darıca’ya ve ülke sporuna katkı sunmak adına özverili bir mesai harcıyor.

DARICA’DA KAYIT OFİSİ AÇILDI

Darıca Zincirlikuyu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:45/3 adresinde kayıt ofisi açan Turkuaz Yaşam Spor Kulübü, sporda fark yaratmak isteyenleri kayıt ofisine davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.