19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Örs'ten 'yangın' açıklaması!

Darıca 20.01.2020 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Örs'ten 'yangın' açıklaması!

Yangında maddi hasar gören Darıca Park AVM’nin sahibi işadamı Abdullah Örs gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Örs çıkan yangında yaralı ya da can kaybının olmamasına sevindiğini söyledi. Yangında maddi hasar gören Darıca Park AVM’nin sahibi işadamı Abdullah Örs gazetemize açıklamada bulundu. İnsan sağlığının kendileri için her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Örs, “Yangının gece saatlerinde olması tesellimiz oldu. Allah’a şükürler olsun ki kimseye bir şey olmadı. Yaşanan bu üzücü hadisenin tekrar yaşanmamasını diliyorum. Darıca halkımıza geçmiş olsun” dedi. Öte yandan Darıca Park AVM yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, “AVM’miz geçici bir süre tüm alanları ile faaliyet veremeyecektir. Tüm etkinlikler iptal edilmiştir. Gerekli çalışmalar sonrası tekrar bilgilendirme yapıyor olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur “ ifadelerine yer verildi.  

Yangında maddi hasar gören Darıca Park AVM’nin sahibi işadamı Abdullah Örs gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Örs çıkan yangında yaralı ya da can kaybının olmamasına sevindiğini söyledi.

Yangında maddi hasar gören Darıca Park AVM’nin sahibi işadamı Abdullah Örs gazetemize açıklamada bulundu. İnsan sağlığının kendileri için her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Örs, “Yangının gece saatlerinde olması tesellimiz oldu. Allah’a şükürler olsun ki kimseye bir şey olmadı. Yaşanan bu üzücü hadisenin tekrar yaşanmamasını diliyorum. Darıca halkımıza geçmiş olsun” dedi. Öte yandan Darıca Park AVM yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, “AVM’miz geçici bir süre tüm alanları ile faaliyet veremeyecektir. Tüm etkinlikler iptal edilmiştir. Gerekli çalışmalar sonrası tekrar bilgilendirme yapıyor olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur “ ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.