Ortak Paydaları Darıca

Darıca 25.01.2018 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ortak Paydaları Darıca

Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. 2017 yılının Ağustos ayında Dursun Düzgün başkanlığında 7 kişilik yönetim listesiyle kurulan Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde başkanlık el değiştirdi. Derneğin yeni başkanı bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından Lokman Demirtaş oldu. KARAMAN: ORTAK PAYDAMIZ DARICA Kongreye katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptığı açıklamada, ‘’Darıca Kamu Kurumlarını Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’ni gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bizlerin ortak paydası daha güzel Darıca. Bunun için de hepimiz taşın altına elimizi koymak durumundayız. Derneğin yeni başkanı seçilen Lokman Demirtaş’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Lokman Bey’in Darıca G.B’deki heyecanını ve enerjisini buraya da yansıtacağına inanıyorum.’’ dedi. DEMİRTAŞ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği olarak kamu ve polis teşkilatını haklarını korumak adına üzerimize düşeni yapmak istiyoruz.  Dernek yönetimini bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum. Sayın Kaymakamımızın da desteğiyle Darıca’mıza katkı sunacağımıza inanıyoruz’’ dedi. Yeni Başkan Lokman Demirtaş, 7 kişilik yönetimiyle Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde görevine resmen başladı.

Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. 2017 yılının Ağustos ayında Dursun Düzgün başkanlığında 7 kişilik yönetim listesiyle kurulan Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde başkanlık el değiştirdi. Derneğin yeni başkanı bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından Lokman Demirtaş oldu.

KARAMAN: ORTAK PAYDAMIZ DARICA

Kongreye katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptığı açıklamada, ‘’Darıca Kamu Kurumlarını Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’ni gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bizlerin ortak paydası daha güzel Darıca. Bunun için de hepimiz taşın altına elimizi koymak durumundayız. Derneğin yeni başkanı seçilen Lokman Demirtaş’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Lokman Bey’in Darıca G.B’deki heyecanını ve enerjisini buraya da yansıtacağına inanıyorum.’’ dedi.

DEMİRTAŞ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği olarak kamu ve polis teşkilatını haklarını korumak adına üzerimize düşeni yapmak istiyoruz.  Dernek yönetimini bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum. Sayın Kaymakamımızın da desteğiyle Darıca’mıza katkı sunacağımıza inanıyoruz’’ dedi. Yeni Başkan Lokman Demirtaş, 7 kişilik yönetimiyle Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde görevine resmen başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.