Ortakçı’dan HEDEF’e Flaş açıklamalar

Spor 22.09.2017 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ortakçı’dan HEDEF’e Flaş açıklamalar

MALTEPESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERGUN ORTAKÇI’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR Ortakçı: Hak eden kazansın

Yarın sahasında Gebzespor’u konuk edecek olan Maltepespor’da Teknik Direktör Ergun Ortakçı, Hedef Gazetesi’ne birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarınki maçın dostça geçmesini dileyen Ortakçı, ‘’Hak edenin kazanacağı bir 90 dakika olsun’’dedi. Geçen sezonun devre arasında Gebzespor’un başına geçen ancak mor beyazlı camiadaki serüveni sadece 3 maç sürerek görevinden ayrılan Ortakçı, yeni sezonda Gebzespor’a rakip olacağı için farklı duygular beslediğini söyledi. ‘’KEŞKE AYNI GRUPTA OLMASAYDIK’’ Gebzespor’un kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Ortakçı, ‘’Gönül isterdi ki Gebzespor ile aynı grupta olmayalım. Kısa da olsa çalışma fırsatı bulduğum ve saygı duyduğum önemli bir camia. Ancak bu iş ekmek davası. Ekmeğini yediğim Maltepespor’un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hedefimiz şampiyonluk’’dedi. ‘’AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM’’ Gebzespor’da görev yaptığı dönemde kulüp başkanı olan İlker Çakır’a övgüler yağdıran deneyimli teknik adam, İlker Çakır’ın temiz hizmet aşkının, Gebzespor’a ve Türk futbola önemli bir değer kattığını söyledi. Gebzespor’dan ayrılmak zorunda kaldığı için o dönem büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Ortakçı, şöyle konuştu: ‘’İLKER ÇAKIR’IN OLDUĞU HER YERDE BEN DE OLURUM’’ ‘’O dönem hırsımı, bilgi ve birikimimi Gebzespor’a aktarmak ve değerli bir başkanı(İlker Çakır) mutlu etmek için çok istekliydim. Ama ne yazık ki üzülerek söylüyorum başka faktörler devreye girince bu çok mümkün olmadı. Gebzespor’un ve İlker Çakır’ın yeri benim için her zaman ayrı olacak. İlker Başkan’ın olduğu her yerde ben de olur ve çalışırım. İlker Başkan ve yönetimine saygı ve selamlarımı göndermek istiyorum'’dedi. ‘’GEBZESPOR ŞAMPİYONLUK ADAYLARINDAN BİRİ’’ Grupta 3-4 tane şampiyonluğa direkt oynayacak takım olduğunu belirten Ergun Ortakçı, Gebzespor’un da bu takımlar arasında yer aldığını söyledi. İki sezon önce Kocaelispor’un başında Gebzespor’a rakip olduğunu ve bu sezon da Maltepespor’un başında Gebzespor’a rakip olacağını söyleyen Ortakçı, yarın oynanacak olan maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. ‘’GEBZESPOR KARAKTERLİ BİR TAKIM OLMUŞ’’ Gebzespor’u takip ettiğini ve Afyon kampında hazırlık maçlarını izlediğini de belirten Ortakçı, Gebzespor’un karakterli ve kaliteli bir oyuncu grubuna sahip olduğunu,  skorlar ne olursa olsun her maçtan alnının akıyla çıkacağına inandığını belirtti. ‘’ESKİÇARŞI TARAFTARI ALINSIN İSTERİM’’ Karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasının talihsizlik olduğunu vurgulayan Ortakçı, Gebzespor taraftarlarının stada alınması için Maltepespor yönetimine önderide bulunduğu, ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nda olduğunu belirten Ortakçı, ‘’Gebzespor taraftarlarına büyük saygı ve sevgi duyuyorum. Eskiçarşı’nın geçen sezon Sultangazi ile oynadığımız maçtaki uyanışları beni çok etkilemişti. Gönül isterdi ki bu maçta da tribünlerde olup maça renk katsınlar, fakat son karar TFF’nin’’dedi.
MALTEPESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERGUN ORTAKÇI’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR Ortakçı: Hak eden kazansın

Yarın sahasında Gebzespor’u konuk edecek olan Maltepespor’da Teknik Direktör Ergun Ortakçı, Hedef Gazetesi’ne birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarınki maçın dostça geçmesini dileyen Ortakçı, ‘’Hak edenin kazanacağı bir 90 dakika olsun’’dedi.

Geçen sezonun devre arasında Gebzespor’un başına geçen ancak mor beyazlı camiadaki serüveni sadece 3 maç sürerek görevinden ayrılan Ortakçı, yeni sezonda Gebzespor’a rakip olacağı için farklı duygular beslediğini söyledi.

‘’KEŞKE AYNI GRUPTA OLMASAYDIK’’

Gebzespor’un kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Ortakçı, ‘’Gönül isterdi ki Gebzespor ile aynı grupta olmayalım. Kısa da olsa çalışma fırsatı bulduğum ve saygı duyduğum önemli bir camia. Ancak bu iş ekmek davası. Ekmeğini yediğim Maltepespor’un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hedefimiz şampiyonluk’’dedi.

‘’AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM’’

Gebzespor’da görev yaptığı dönemde kulüp başkanı olan İlker Çakır’a övgüler yağdıran deneyimli teknik adam, İlker Çakır’ın temiz hizmet aşkının, Gebzespor’a ve Türk futbola önemli bir değer kattığını söyledi. Gebzespor’dan ayrılmak zorunda kaldığı için o dönem büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Ortakçı, şöyle konuştu:

‘’İLKER ÇAKIR’IN OLDUĞU HER YERDE BEN DE OLURUM’’

‘’O dönem hırsımı, bilgi ve birikimimi Gebzespor’a aktarmak ve değerli bir başkanı(İlker Çakır) mutlu etmek için çok istekliydim. Ama ne yazık ki üzülerek söylüyorum başka faktörler devreye girince bu çok mümkün olmadı. Gebzespor’un ve İlker Çakır’ın yeri benim için her zaman ayrı olacak. İlker Başkan’ın olduğu her yerde ben de olur ve çalışırım. İlker Başkan ve yönetimine saygı ve selamlarımı göndermek istiyorum'’dedi.

‘’GEBZESPOR ŞAMPİYONLUK ADAYLARINDAN BİRİ’’

Grupta 3-4 tane şampiyonluğa direkt oynayacak takım olduğunu belirten Ergun Ortakçı, Gebzespor’un da bu takımlar arasında yer aldığını söyledi. İki sezon önce Kocaelispor’un başında Gebzespor’a rakip olduğunu ve bu sezon da Maltepespor’un başında Gebzespor’a rakip olacağını söyleyen Ortakçı, yarın oynanacak olan maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

‘’GEBZESPOR KARAKTERLİ BİR TAKIM OLMUŞ’’

Gebzespor’u takip ettiğini ve Afyon kampında hazırlık maçlarını izlediğini de belirten Ortakçı, Gebzespor’un karakterli ve kaliteli bir oyuncu grubuna sahip olduğunu,  skorlar ne olursa olsun her maçtan alnının akıyla çıkacağına inandığını belirtti.

‘’ESKİÇARŞI TARAFTARI ALINSIN İSTERİM’’

Karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasının talihsizlik olduğunu vurgulayan Ortakçı, Gebzespor taraftarlarının stada alınması için Maltepespor yönetimine önderide bulunduğu, ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nda olduğunu belirten Ortakçı, ‘’Gebzespor taraftarlarına büyük saygı ve sevgi duyuyorum. Eskiçarşı’nın geçen sezon Sultangazi ile oynadığımız maçtaki uyanışları beni çok etkilemişti. Gönül isterdi ki bu maçta da tribünlerde olup maça renk katsınlar, fakat son karar TFF’nin’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.