Ortalık Fena Karıştı

26.08.2017 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ortalık Fena Karıştı

Ortalık Fena Karıştı

2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde 2  Eylül'de deplasmanda  Ukrayna, 5  Eylül'de içeride  Hırvatistan'la çok önemli iki maça çıkacak A Milli Takımımız'ın yeni teknik direktörü  Mircea Lucescu, kadroya çağırdığı ve çağırmadığı isimlerle tepki çekti. ARDA GERİ DÖNDÜ Lucescu, beklendiği gibi  Fatih Terim dönemindeki  Kosova maçı öncesi gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve milli takımı bıraktığını açıklayan  Arda Turan'ı, kendisiyle yaptığı görüşmenin sonucunda yeniden Ay-Yıldızlı ekibe dahil etti.  Barcelona'da bu sezon resmi maçlarda forma şansı bulamayan Arda'nın yanı sıra oynamayan ya da performansı kötü olan isimler de takımda şans buldu. OĞUZHAN VE OLCAY YOK Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefinde olan  Ozan Tufan ile  İsmail Köybaşı,  Galatasaray ilk 11'indeki yerini kaybeden  Selçuk İnan, bu sezon transfer olduğu  Malaga'da henüz resmi maça çıkmayan kaleci Cenk  Gönen ile onunla benzer bir durumda olan  Borussia Dortmund'dan Emre Mor da aday kadrodaydı! Terim'in vazgeçilmezlerinden  Beşiktaş'ın kaptanı  Oğuzhan Özyakup ve  Trabzonspor'dan  Olcay Şahan'ı Milli Takım'a almayan  Lucescu, genel anlamda seçimleriyle kafa karıştırdı. Milli Takım, pazartesi toplanacak ve ertesi gün Rumen hoca bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar perşembe günü ise  Ukrayna'ya hareket edecek.
Ortalık Fena Karıştı

2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde 2  Eylül'de deplasmanda  Ukrayna, 5  Eylül'de içeride  Hırvatistan'la çok önemli iki maça çıkacak A Milli Takımımız'ın yeni teknik direktörü  Mircea Lucescu, kadroya çağırdığı ve çağırmadığı isimlerle tepki çekti.

ARDA GERİ DÖNDÜ

Lucescu, beklendiği gibi  Fatih Terim dönemindeki  Kosova maçı öncesi gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve milli takımı bıraktığını açıklayan  Arda Turan'ı, kendisiyle yaptığı görüşmenin sonucunda yeniden Ay-Yıldızlı ekibe dahil etti.  Barcelona'da bu sezon resmi maçlarda forma şansı bulamayan Arda'nın yanı sıra oynamayan ya da performansı kötü olan isimler de takımda şans buldu.

OĞUZHAN VE OLCAY YOK

Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefinde olan  Ozan Tufan ile  İsmail Köybaşı,  Galatasaray ilk 11'indeki yerini kaybeden  Selçuk İnan, bu sezon transfer olduğu  Malaga'da henüz resmi maça çıkmayan kaleci Cenk  Gönen ile onunla benzer bir durumda olan  Borussia Dortmund'dan Emre Mor da aday kadrodaydı! Terim'in vazgeçilmezlerinden  Beşiktaş'ın kaptanı  Oğuzhan Özyakup ve  Trabzonspor'dan  Olcay Şahan'ı Milli Takım'a almayan  Lucescu, genel anlamda seçimleriyle kafa karıştırdı. Milli Takım, pazartesi toplanacak ve ertesi gün Rumen hoca bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar perşembe günü ise  Ukrayna'ya hareket edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.