ORUÇ “MAZLUM COĞRAFYAYI” ANLATACAK

Gebze 18.01.2016 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ORUÇ “MAZLUM COĞRAFYAYI” ANLATACAK

Gebze İHH Temsilciliği’nden seminere davet var. İHH Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Oruç’un konuşmacı olarak katılacağı seminer yarın gerçekleşecek. İHH Yönetim Kurulu üyesi ve Moro Barış Süreci Gözlemcisi olan Hüseyin Oruç tarafından “Mazlum Coğrafyaların” anlatılacağı seminer de Moro Yarımadası’da konuşulacak. 19 Ocak Salı günü (yarın) saat 19.00’da Gebze İHH Temsilciliği’nde gerçekleşecek olan programa yoğun katılım olması bekleniyor. Seminerle ilgili sorularınız için 0262 225 24 19 numaradan irtibat kurabilirsiniz.  

Gebze İHH Temsilciliği’nden seminere davet var. İHH Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Oruç’un konuşmacı olarak katılacağı seminer yarın gerçekleşecek.

İHH Yönetim Kurulu üyesi ve Moro Barış Süreci Gözlemcisi olan Hüseyin Oruç tarafından “Mazlum Coğrafyaların” anlatılacağı seminer de Moro Yarımadası’da konuşulacak. 19 Ocak Salı günü (yarın) saat 19.00’da Gebze İHH Temsilciliği’nde gerçekleşecek olan programa yoğun katılım olması bekleniyor. Seminerle ilgili sorularınız için 0262 225 24 19 numaradan irtibat kurabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.