19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Osman Beniz RESMEN ADAY

Gebze 04.03.2015 - 19:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Osman Beniz RESMEN ADAY

MHP Kocaeli milletvekili aday adaylığını il binasına gelerek açıklayan Osman Beniz, “Millet davamızı daha etkili bir şekilde duyurmak için adayım” dedi

MHP il binasında aday adaylığını açıklayan Osman Beniz, “İlçe teşkilatlarımız ve bugünde il teşkilatımıza gelmiş bulunmaktayız. Ülkemizin içinde bulunduğu bu konjektörde ülkücüler ve Millyetçi Hareket Partisi var oldukça hiç kimse ne bu milletin ne bu vatanın bir yerinden bir toz bile oynatamayacaktır. Bu zihniyetle aday adayıyım. Ben temsil anlamında hep bu saftaydım hep burada bulunuyordum” ifadelerini kullandı.   OSMAN BENİZ KİMDİR ? 1972 yılında Ordu’da doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Gebze Ülke Ocakları başkan yardımcılığı yaptı. MHP Gebze ilçe yöneticiliği yaptı. 12 yıl Kocaeli Barosuna kayıtlı olarak avukatlık yaptı. İstanbul Barosuna kayıtlı olarak avutkatlık mesleğini sürdürüyor. Ayrıca Türk Hukuk Enstütüsü genel sekreterliği görevini halen yürütmekte. Evli ve 2 çocuk babası.
MHP Kocaeli milletvekili aday adaylığını il binasına gelerek açıklayan Osman Beniz, “Millet davamızı daha etkili bir şekilde duyurmak için adayım” dedi

MHP il binasında aday adaylığını açıklayan Osman Beniz, “İlçe teşkilatlarımız ve bugünde il teşkilatımıza gelmiş bulunmaktayız. Ülkemizin içinde bulunduğu bu konjektörde ülkücüler ve Millyetçi Hareket Partisi var oldukça hiç kimse ne bu milletin ne bu vatanın bir yerinden bir toz bile oynatamayacaktır. Bu zihniyetle aday adayıyım. Ben temsil anlamında hep bu saftaydım hep burada bulunuyordum” ifadelerini kullandı.

 

OSMAN BENİZ KİMDİR ?

1972 yılında Ordu’da doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Gebze Ülke Ocakları başkan yardımcılığı yaptı. MHP Gebze ilçe yöneticiliği yaptı. 12 yıl Kocaeli Barosuna kayıtlı olarak avukatlık yaptı. İstanbul Barosuna kayıtlı olarak avutkatlık mesleğini sürdürüyor. Ayrıca Türk Hukuk Enstütüsü genel sekreterliği görevini halen yürütmekte. Evli ve 2 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.