OSMAN GAZİ KÖPRÜSÜ İKİ YAKAYI BİR ARAYA GETİRDİ!

Kocaeli 27.04.2016 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

OSMAN GAZİ KÖPRÜSÜ İKİ YAKAYI BİR ARAYA GETİRDİ!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık basın açıklamasında birçok konuya değindi. Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 13 Mayıs tarihinde Kocaeli’ye geleceğini de söyledi.

Haftalık basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan verdi veriştirdi. Toplantı da birçok konuya değinen CHP ve HDP’ye yönelik konuştu. Ceyhan, alternatif 23 Nisan resepsiyonunda bölücülük yapan herkesin bir araya geldiğini ifade etti. CHP VE HDP’YE ELEŞTİRİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanmıştır diyen Ceyhan, “23 Nisan resepsiyonu bu dönem verilmemiştir. Bu durumdan vazife çıkaran CHP ve Cumhuriyet Gazetesi alternatif düzenlemiştir. Resepsiyonda kimlerin olduğuna baktığımız zaman, Millet için faydalı iş yapmayan Kılıçdaroğlu, Bölücü Figen Yüksekdağ, casusluk davasından yargılanan Can Dündar, MHP Genel başkan adaylarından Sinan Oğan, HDP Milletvekili Dilek Öcalan bir araya gelmiş. Bölücülük yapanların hepsi bir araya geldiği görülmektedir. Bu durumu halkın taktirine sunuyoruz” açıklamasında bulundu. İKİ YAKAYI BİR ARAYA GETİRDİ Dilovası’nda yapılan Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girmiştir diyen Ceyhan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere geniş katılım ile hizmete açılmıştır. Mayıs ayında tam anlamıyla hizmete girecektir. Yavuz Sultan Selim Köprüsü de hizmete girmiştir. İki büyük köprü ülkemizde birden hizmete girmiştir. Ülkemizin geldiği nokta herkes tarafından görülmektedir. Osman Gazi Köprüsü iki yakayı bir araya getirmiştir” ifadelerini kullandı. ERDOĞAN GELİYOR İki günlük Ankara il başkanları toplantısına katılacağım diyen Ceyhan, “13 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan KOÜ’ye gelecek. Kentte ki yapılan yatırımların açılışı yapılacaktır. Program netleşince kamuoyuna duyurulacaktır” ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık basın açıklamasında birçok konuya değindi. Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 13 Mayıs tarihinde Kocaeli’ye geleceğini de söyledi.

Haftalık basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan verdi veriştirdi. Toplantı da birçok konuya değinen CHP ve HDP’ye yönelik konuştu. Ceyhan, alternatif 23 Nisan resepsiyonunda bölücülük yapan herkesin bir araya geldiğini ifade etti.

CHP VE HDP’YE ELEŞTİRİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanmıştır diyen Ceyhan, “23 Nisan resepsiyonu bu dönem verilmemiştir. Bu durumdan vazife çıkaran CHP ve Cumhuriyet Gazetesi alternatif düzenlemiştir. Resepsiyonda kimlerin olduğuna baktığımız zaman, Millet için faydalı iş yapmayan Kılıçdaroğlu, Bölücü Figen Yüksekdağ, casusluk davasından yargılanan Can Dündar, MHP Genel başkan adaylarından Sinan Oğan, HDP Milletvekili Dilek Öcalan bir araya gelmiş. Bölücülük yapanların hepsi bir araya geldiği görülmektedir. Bu durumu halkın taktirine sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

İKİ YAKAYI BİR ARAYA GETİRDİ

Dilovası’nda yapılan Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girmiştir diyen Ceyhan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere geniş katılım ile hizmete açılmıştır. Mayıs ayında tam anlamıyla hizmete girecektir. Yavuz Sultan Selim Köprüsü de hizmete girmiştir. İki büyük köprü ülkemizde birden hizmete girmiştir. Ülkemizin geldiği nokta herkes tarafından görülmektedir. Osman Gazi Köprüsü iki yakayı bir araya getirmiştir” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN GELİYOR

İki günlük Ankara il başkanları toplantısına katılacağım diyen Ceyhan, “13 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan KOÜ’ye gelecek. Kentte ki yapılan yatırımların açılışı yapılacaktır. Program netleşince kamuoyuna duyurulacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.