OSMAN HAMDİ'DE 15 TEMMUZ KONUŞULDU!

Gebze 22.11.2016 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

OSMAN HAMDİ'DE 15 TEMMUZ KONUŞULDU!

 Programda 15 Temmuz darbe girişiminin de ele alındığı ve darbe girişimi ile ilgili konuların konuşulduğu yapımda ülkemiz adına değerli bilgiler aktarıldı. PROGRAM İLGİ GÖRDÜ Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen moderatörlüğünde akademisyen yazar Dr. Ramazan Kurt Tarih Sohbetlerine konuk oldu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşen program Gebzelilerce ilgi gördü. Küresel Düzenin Şifreleri ve Yeni Türkiye adlı konferans önceki gün gerçekleştirildi. Gebzelilerin ilgi gösterdiği tarihi programda Türkiye’nin tarihi ve siyasi gelişimi konuşulurken tarihi bilgiler verildi. BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU 15 Temmuz darbe girişiminin de ele alındığı ve darbe girişimi ile ilgili konuların konuşulduğu yapımda ülkemiz adına değerli bilgiler aktarıldı. Cansu Canan Özgen moderatörlüğünde akademisyen yazar Dr. Ramazan Kurt Tarih Sohbetleri programında Türkiye’nin siyasi geleceği hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken gelecek anlamında neler yapılacağı ve nelerin gerçekleşmesi gerektiği vurgusu da yapılarak dinleyenlere anlatıldı.  

 Programda 15 Temmuz darbe girişiminin de ele alındığı ve darbe girişimi ile ilgili konuların konuşulduğu yapımda ülkemiz adına değerli bilgiler aktarıldı.

PROGRAM İLGİ GÖRDÜ

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen moderatörlüğünde akademisyen yazar Dr. Ramazan Kurt Tarih Sohbetlerine konuk oldu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşen program Gebzelilerce ilgi gördü. Küresel Düzenin Şifreleri ve Yeni Türkiye adlı konferans önceki gün gerçekleştirildi. Gebzelilerin ilgi gösterdiği tarihi programda Türkiye’nin tarihi ve siyasi gelişimi konuşulurken tarihi bilgiler verildi. BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU 15 Temmuz darbe girişiminin de ele alındığı ve darbe girişimi ile ilgili konuların konuşulduğu yapımda ülkemiz adına değerli bilgiler aktarıldı. Cansu Canan Özgen moderatörlüğünde akademisyen yazar Dr. Ramazan Kurt Tarih Sohbetleri programında Türkiye’nin siyasi geleceği hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken gelecek anlamında neler yapılacağı ve nelerin gerçekleşmesi gerektiği vurgusu da yapılarak dinleyenlere anlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.