19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Osman Yılmaz’da kentsel dönüşüm başladı

Gebze 20.07.2020 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Osman Yılmaz’da kentsel dönüşüm başladı

Match Group, ilk kentsel dönüşüm projesi için kazmayı vurdu. Pandemi döneminde de faaliyetlerine ara vermeyen Match Group, bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığı kentsel dönüşüm projesi için startını verdi. Gebze’nin inşaat sektöründeki önemli kuruluşlarından birisi olan, bu alanda her geçen gelişen ve büyüyen Match Group, vizyon projelerinin ardındın, ilk toplu konut ve kentsel dönüşüm işi için Osman Yılmaz Mahallesi’ni seçti, 4 bloktan oluşacak 90 dairelik projenin iki yıl içinde tamamlanması bekleniyor, proje Match Group kalitesi ile hayata geçecek. MATCH COLORS EVLERİ Match Group, Fi Yapı Sitesi’nde ki inşaat deneyimi ve tecrübesi ile başladığı sektörde kısa sürede önemli işlere imza attı. Gebze’de bir çok vizyon projeyi hayata geçiren, bu alanda bir çok yeniliği Gebze’ye kazandıran Match Group, ilk kentsel dönüşüm projesi içinde kazmayı vurdu. Osman Yılmaz Mahallesi’nde ki ilk kentsel dönüşüm projesi için pandemi döneminde hazırlıklarını yapan, anlaşma ve sözleşmelerle projeleri bu dönemde olgunlaştıran Match Group, 4 bloktan oluşacak, 90 dairelik konutlara Match Colors evleri adını verdi. Match Volors sakinleri 2022’de evlerinde oturacaklar. DEMİRTAŞ, ‘BU DAHA BAŞLANGIÇ’ Match Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş, Match Colors projesinin kendilerini oldukça heyecanlandırdığını belirterek, “sektöre girdiğimiz günden itibaren, hiçbir zorluğu bahane etmeden, proje ürettik, çalıştık. Gebze’ye sektörle ilgili yeni teknolojiler, yeni teknikler kazandırdık. Akıllı inşaatlar, sosyal projeler, hep biraz daha kendimizi ve kentimizi geliştirmeyi amaçladık. Şirket olarak, her türlü yeterlilikleri elde etmek için titizlikle çalıştık. Osman Yılmaz Mahallesi’nde ilk kentsel dönüşüm projemizin temeli attık. Bu proje bizim için çok önemli, çünkü daha büyük projeler hedeflediğimiz kentsel dönüşüm işinde ilk projemiz ve bu bizim için yeni bir başlangıç. Gebzemize hayırlı olsun” dedi.

Match Group, ilk kentsel dönüşüm projesi için kazmayı vurdu. Pandemi döneminde de faaliyetlerine ara vermeyen Match Group, bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığı kentsel dönüşüm projesi için startını verdi.

Gebze’nin inşaat sektöründeki önemli kuruluşlarından birisi olan, bu alanda her geçen gelişen ve büyüyen Match Group, vizyon projelerinin ardındın, ilk toplu konut ve kentsel dönüşüm işi için Osman Yılmaz Mahallesi’ni seçti, 4 bloktan oluşacak 90 dairelik projenin iki yıl içinde tamamlanması bekleniyor, proje Match Group kalitesi ile hayata geçecek.

MATCH COLORS EVLERİ

Match Group, Fi Yapı Sitesi’nde ki inşaat deneyimi ve tecrübesi ile başladığı sektörde kısa sürede önemli işlere imza attı. Gebze’de bir çok vizyon projeyi hayata geçiren, bu alanda bir çok yeniliği Gebze’ye kazandıran Match Group, ilk kentsel dönüşüm projesi içinde kazmayı vurdu. Osman Yılmaz Mahallesi’nde ki ilk kentsel dönüşüm projesi için pandemi döneminde hazırlıklarını yapan, anlaşma ve sözleşmelerle projeleri bu dönemde olgunlaştıran Match Group, 4 bloktan oluşacak, 90 dairelik konutlara Match Colors evleri adını verdi. Match Volors sakinleri 2022’de evlerinde oturacaklar.

DEMİRTAŞ, ‘BU DAHA BAŞLANGIÇ’

Match Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş, Match Colors projesinin kendilerini oldukça heyecanlandırdığını belirterek, “sektöre girdiğimiz günden itibaren, hiçbir zorluğu bahane etmeden, proje ürettik, çalıştık. Gebze’ye sektörle ilgili yeni teknolojiler, yeni teknikler kazandırdık. Akıllı inşaatlar, sosyal projeler, hep biraz daha kendimizi ve kentimizi geliştirmeyi amaçladık. Şirket olarak, her türlü yeterlilikleri elde etmek için titizlikle çalıştık. Osman Yılmaz Mahallesi’nde ilk kentsel dönüşüm projemizin temeli attık. Bu proje bizim için çok önemli, çünkü daha büyük projeler hedeflediğimiz kentsel dönüşüm işinde ilk projemiz ve bu bizim için yeni bir başlangıç. Gebzemize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.