Osmangazi'de TAMAM

Darıca 25.03.2017 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Osmangazi'de TAMAM

Darıca Belediyesi, ikinci mahalle konağının temel atma törenini de gerçekleştirdi. Osmangazi Mahallesi'nde yapılacak olan Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı'nın temelleri törenle atıldı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret odası başkanı Nail Çiler, Darıca belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı törende olan Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun’un annesi ve babası da yer aldı.Törene katılan davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçe de belediye başkanlığı görevine gelir gelmez ilk Osmangazi Köprüsü’nü hayata geçirdiğini ve o tarihten bugüne dek hiç durmadan ilçe halkına bir hizmetkar anlayışı ile hizmet vermeye devam ettiğini ifade etti. SÖZÜMÜZ SÖZDE KALMADI Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Geçtiğimiz hafta K.Karabekir Şehit Murat Telvim Mahalle Konağı'nın ardından ikinci mahalle konağımızın temel atma törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Böylesi önemli projelerle vatan uğruna şehit düşen kardeşlerimizin ismini yaşatacak olmak ayrıca bizleri mutlu ediyor. Mahalle Konaklarımız ayrıca çok amaçlı salon, aile sağlık merkezi, kütüphane, okuma salonu, cafe ve mescid gibi alanlarla birlikte mahalle halkımızın bir çok ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlandı.Küçük çaplı nişan, söz törenleri yapılabilecek. Emekli vatandaşlarımız gelip burada daha sosyal şekilde zaman geçirebilecekler. Gün yapan hanımlar evlerinde doluşmaktan kurtulacak. " dedi. KOALİSYON DÖNEMİ SON Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum için de sözler sarfetti. Başkan Karabacak, “Bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. İstikrar sadece tek ve güçlü partili dönemle sağlanır. 2002’den bugüne dek birçok hizmetler yapan Ak Parti bile 7 Haziran seçimlerinde koalisyon seçeneği ile karşı karşıya kaldı. Kurulamayan hükümet yüzünden ülke halkı bir panik yaşadı. Artık bunlara son verilecek bir sistem hayata geçmesi adına 16 Nisan’da Evet denilmesini bekliyorum.Hangi parti yüzde 51’i alırsa yönetimi o sağlayacak. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Yok tek adam, yok rejim değişiyor, yok 2 yıl milletvekilliği yapan emekli maaşı alacak diye vatandaşın aklını karıştırıyorlar. Hepsi yalan.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Belediyesi, ikinci mahalle konağının temel atma törenini de gerçekleştirdi. Osmangazi Mahallesi'nde yapılacak olan Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı'nın temelleri törenle atıldı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret odası başkanı Nail Çiler, Darıca belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı törende olan Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun’un annesi ve babası da yer aldı.Törene katılan davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçe de belediye başkanlığı görevine gelir gelmez ilk Osmangazi Köprüsü’nü hayata geçirdiğini ve o tarihten bugüne dek hiç durmadan ilçe halkına bir hizmetkar anlayışı ile hizmet vermeye devam ettiğini ifade etti.

SÖZÜMÜZ SÖZDE KALMADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Geçtiğimiz hafta K.Karabekir Şehit Murat Telvim Mahalle Konağı'nın ardından ikinci mahalle konağımızın temel atma törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Böylesi önemli projelerle vatan uğruna şehit düşen kardeşlerimizin ismini yaşatacak olmak ayrıca bizleri mutlu ediyor. Mahalle Konaklarımız ayrıca çok amaçlı salon, aile sağlık merkezi, kütüphane, okuma salonu, cafe ve mescid gibi alanlarla birlikte mahalle halkımızın bir çok ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlandı.Küçük çaplı nişan, söz törenleri yapılabilecek. Emekli vatandaşlarımız gelip burada daha sosyal şekilde zaman geçirebilecekler. Gün yapan hanımlar evlerinde doluşmaktan kurtulacak. " dedi.

KOALİSYON DÖNEMİ SON

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum için de sözler sarfetti. Başkan Karabacak, “Bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. İstikrar sadece tek ve güçlü partili dönemle sağlanır. 2002’den bugüne dek birçok hizmetler yapan Ak Parti bile 7 Haziran seçimlerinde koalisyon seçeneği ile karşı karşıya kaldı. Kurulamayan hükümet yüzünden ülke halkı bir panik yaşadı. Artık bunlara son verilecek bir sistem hayata geçmesi adına 16 Nisan’da Evet denilmesini bekliyorum.Hangi parti yüzde 51’i alırsa yönetimi o sağlayacak. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Yok tek adam, yok rejim değişiyor, yok 2 yıl milletvekilliği yapan emekli maaşı alacak diye vatandaşın aklını karıştırıyorlar. Hepsi yalan.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.