19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Osmangazi, Kaçar ile bütünleşti

Darıca 29.07.2018 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Osmangazi, Kaçar ile bütünleşti

Darıca, Osmangazi Mahallesi'nde göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar ve İstasyon Polis Merkezi Amiri Hasan Çakmak için tüm muhtarların, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin, spor kulübü temsilcilerinin katılımı ile bir tanışma toplantısı düzenlendi.

Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş'ın organize ettiği kahvaltılı tanışma toplantısına katılan mahallenin önde gelen çeşitli kurum kuruluş temsilcileri aynı zamanda sorun ve talep noktasında da karşılıklı soru cevap şeklinde bir sohbet ortamı oluşturdular. Toplantının açılış konuşmasını yapan Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, "Bugüne kadar gerek mahallemizin huzuru gerekse de polisimizin sağlık bir çalışma ortamı oluşturması adına ilçe emniyet müdürlüğümüz ile hep koordine içinde olduk. Mahallemizde bulunan onlarca derneğin hayırlı olsun temennileri için emniyet müdürümüzün makamına gitmektense böyle bir toplantı düzenleyim Müdürümüz Erkan Kaçar'ı davet ettik. Sağ olsun davetimizi kırmayarak geldi." dedi. BENİ HİÇ YANILTMADILAR 2014 yılında İstasyon Polis Merkezi Amiri olarak Darıca'da görev yaptığı dönemde ilçe deki derneklerden muhtarlara kadar herkesin kendisine destek olduğunun altını çizen Darıca İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar, "2014-2016 yılları arasında Darıca'da görev aldığımda sivil toplum kuruluşları ile aramızda oluşturduğumuz bağ ve koordine nedeniyle başarılı işlere imza attık. Hepimizin amacı ilçemizin huzurunu sağlamak ve güvenlik sorunlarını en alt seviyeye çekmek. Bunu sağlarken sadece polisin kendi içinde çalışmaları değil aynı zamanda vatandaşlarla özellikle de ilçenin kanaat önderleri ile koordine sağlamak benim adıma çok önemli. Telefonum 24 sat açık. Gece yada gündüz hiç fark etmez. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki makam odam aynı zamanda sizlerin de odasıdır. İsterseniz gelin çay içelim isterseniz gelin sorunlarınızı konuşalım. Darıca'nın sıcaklığı, polise olan yardımı, huzura olan hassasiyeti beni hiç bir zaman yanıltmadı. Yine yanıltmayacağından eminim. Şu anda vekâleten atandım. Ama yakın zamanda asaleten atanacağım beklentisindeyim. Bir gün dahi olsa güvenlik aksamaz. Sürekliliği olan bu güvenlik konusunda hiç bir taviz vermeden, disiplin ve ciddiyetle vatandaşımız için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan şüpheniz olmasın. "dedi. İLK ARAÇ OSMANGAZİ MAHALLESİ'NDEN Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri düzenlenen tanışma toplantısında İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar'a esprili bir hediye sunumunda gerçekleştirdi. Emniyet müdürümüze ilk aracı biz hediye etmek istiyoruz." diyen Muhtar Demirbaş maket bir motosikleti başarılı müdürü Kaçar'a hediye ederek toplantının düzenlendiği Osmangazi Çamlık Parkı'nda hoş bir anı bıraktı.                
Darıca, Osmangazi Mahallesi'nde göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar ve İstasyon Polis Merkezi Amiri Hasan Çakmak için tüm muhtarların, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin, spor kulübü temsilcilerinin katılımı ile bir tanışma toplantısı düzenlendi.

Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş'ın organize ettiği kahvaltılı tanışma toplantısına katılan mahallenin önde gelen çeşitli kurum kuruluş temsilcileri aynı zamanda sorun ve talep noktasında da karşılıklı soru cevap şeklinde bir sohbet ortamı oluşturdular. Toplantının açılış konuşmasını yapan Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, "Bugüne kadar gerek mahallemizin huzuru gerekse de polisimizin sağlık bir çalışma ortamı oluşturması adına ilçe emniyet müdürlüğümüz ile hep koordine içinde olduk. Mahallemizde bulunan onlarca derneğin hayırlı olsun temennileri için emniyet müdürümüzün makamına gitmektense böyle bir toplantı düzenleyim Müdürümüz Erkan Kaçar'ı davet ettik. Sağ olsun davetimizi kırmayarak geldi." dedi.

BENİ HİÇ YANILTMADILAR

2014 yılında İstasyon Polis Merkezi Amiri olarak Darıca'da görev yaptığı dönemde ilçe deki derneklerden muhtarlara kadar herkesin kendisine destek olduğunun altını çizen Darıca İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar, "2014-2016 yılları arasında Darıca'da görev aldığımda sivil toplum kuruluşları ile aramızda oluşturduğumuz bağ ve koordine nedeniyle başarılı işlere imza attık. Hepimizin amacı ilçemizin huzurunu sağlamak ve güvenlik sorunlarını en alt seviyeye çekmek. Bunu sağlarken sadece polisin kendi içinde çalışmaları değil aynı zamanda vatandaşlarla özellikle de ilçenin kanaat önderleri ile koordine sağlamak benim adıma çok önemli. Telefonum 24 sat açık. Gece yada gündüz hiç fark etmez. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki makam odam aynı zamanda sizlerin de odasıdır. İsterseniz gelin çay içelim isterseniz gelin sorunlarınızı konuşalım. Darıca'nın sıcaklığı, polise olan yardımı, huzura olan hassasiyeti beni hiç bir zaman yanıltmadı. Yine yanıltmayacağından eminim. Şu anda vekâleten atandım. Ama yakın zamanda asaleten atanacağım beklentisindeyim. Bir gün dahi olsa güvenlik aksamaz. Sürekliliği olan bu güvenlik konusunda hiç bir taviz vermeden, disiplin ve ciddiyetle vatandaşımız için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan şüpheniz olmasın. "dedi.

İLK ARAÇ OSMANGAZİ MAHALLESİ'NDEN

Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri düzenlenen tanışma toplantısında İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar'a esprili bir hediye sunumunda gerçekleştirdi. Emniyet müdürümüze ilk aracı biz hediye etmek istiyoruz." diyen Muhtar Demirbaş maket bir motosikleti başarılı müdürü Kaçar'a hediye ederek toplantının düzenlendiği Osmangazi Çamlık Parkı'nda hoş bir anı bıraktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.