Osmangazi Köprüsü'nde operasyon! Gözaltılar var

Kocaeli 29.05.2017 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Osmangazi Köprüsü'nde operasyon! Gözaltılar var

Kocaeli ve Yalova'da iş yerlerinin jeneratörlerini çalan 3 kişi Osmangazi Köprüsü'nde düzenlenen operasyonla yakalandı. Gölcük ve İzmit ilçeleri ile Yalova'da özellikle marketlerin jeneratörlerini çalan 3 hırsız takibe alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'a giden hırsızların bulunduğu aracı Osmangazi Köprüsü'nde önlerini keserek durdurdu. 3 kişi gözaltına alınırken, araçta bulunan bir jeneratör ile patpat olarak bilinen tarım makinesini ele geçirildi. 3 zanlının Gölcük'ten 4, İzmit'ten 1 ve Yalova'dan 2 hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Gözaltına alınan 3 kişi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.    

Kocaeli ve Yalova'da iş yerlerinin jeneratörlerini çalan 3 kişi Osmangazi Köprüsü'nde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gölcük ve İzmit ilçeleri ile Yalova'da özellikle marketlerin jeneratörlerini çalan 3 hırsız takibe alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'a giden hırsızların bulunduğu aracı Osmangazi Köprüsü'nde önlerini keserek durdurdu. 3 kişi gözaltına alınırken, araçta bulunan bir jeneratör ile patpat olarak bilinen tarım makinesini ele geçirildi. 3 zanlının Gölcük'ten 4, İzmit'ten 1 ve Yalova'dan 2 hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Gözaltına alınan 3 kişi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.