19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Osmangazi ve Piri Reis Salona Sığmadı

Darıca 05.03.2019 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Osmangazi ve Piri Reis Salona Sığmadı

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca Adayıyla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında Osmangazi ve Piri Reis Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi. Murat Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya katılım oldukça yoğun olunca kalabalık dışarı taştı.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, mahalle buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. “Darıca Adayıyla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında her mahallede esnafla bir araya gelen Bıyık, bu kez Osmangazi ve Piri Reis mahallesi esnaflarıyla buluşarak seçim beyannamesindeki projeleri anlattı. SALON DOLDU TAŞTI Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Murat Düğün Salonu’ndaki esnaf buluşmasına Osmangazi ve Piri Reis Mahallesi esnafı yoğun ilgi gösterdi. Salon kalabalık nedeniyle dolarken mahalleliler toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Cumhur İttifakı Darıca Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.     ÇAKIR: “DARICALILAR ÇOK ŞANSLI” AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, toplantının açılış konuşmasını yaparken “Cumhur İttifakı, milletin kendisi tarafından ülkemizin bekası için kurulmuş bir ittifaktır. Toplumda da oldukça sıcak karşılanan Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacaktır. Bizler bunun için çalışacağız” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ise selamlama konuşması yaparak “Darıcalılar gerçekten çok şanslı. Darıca’da 9 yıl ilçe başkanlığımızı yapan ve sahadan gelen Muzaffer Bıyık, tecrübesi ve birikimiyle Darıca’ya çok şey katacaktır. Darıca’da güzel bir seçim süreci geçiriyoruz. Cumhur İttifakı olarak Darıca’da çok güçlüyüz. 31 Mart’ta bu sonuç sandıklara da yansıyacak ve kazanan Darıca halkı olacak” dedi. BIYIK, MAHALLELİLERLE KUCAKLAŞTI Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise seçim beyannamesinde yer alan projeleri anlatarak Osmangazi ve Piri Reis ve esnafından destek istedi. Mahalle esnafları tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Bıyık, herkesle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Başta Osmangazi ve Piri Reis olmak üzere Darıca’daki bütün mahallelerde yapacağı projeleri anlatan Bıyık, Darıca’yı hep birlikte ortak akılla yönetmeye talip olduğunu söyledi. Esnafın sorularını da yanıtlayan Bıyık, seçimden sonra da mahalle buluşmalarına devam edeceğini ve sürekli iç içe olacaklarının sözünü verdi.
Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca Adayıyla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında Osmangazi ve Piri Reis Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi. Murat Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya katılım oldukça yoğun olunca kalabalık dışarı taştı.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, mahalle buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. “Darıca Adayıyla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında her mahallede esnafla bir araya gelen Bıyık, bu kez Osmangazi ve Piri Reis mahallesi esnaflarıyla buluşarak seçim beyannamesindeki projeleri anlattı.

SALON DOLDU TAŞTI

Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Murat Düğün Salonu’ndaki esnaf buluşmasına Osmangazi ve Piri Reis Mahallesi esnafı yoğun ilgi gösterdi. Salon kalabalık nedeniyle dolarken mahalleliler toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Cumhur İttifakı Darıca Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

ÇAKIR: “DARICALILAR ÇOK ŞANSLI”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, toplantının açılış konuşmasını yaparken “Cumhur İttifakı, milletin kendisi tarafından ülkemizin bekası için kurulmuş bir ittifaktır. Toplumda da oldukça sıcak karşılanan Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacaktır. Bizler bunun için çalışacağız” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ise selamlama konuşması yaparak “Darıcalılar gerçekten çok şanslı. Darıca’da 9 yıl ilçe başkanlığımızı yapan ve sahadan gelen Muzaffer Bıyık, tecrübesi ve birikimiyle Darıca’ya çok şey katacaktır. Darıca’da güzel bir seçim süreci geçiriyoruz. Cumhur İttifakı olarak Darıca’da çok güçlüyüz. 31 Mart’ta bu sonuç sandıklara da yansıyacak ve kazanan Darıca halkı olacak” dedi.

BIYIK, MAHALLELİLERLE KUCAKLAŞTI

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise seçim beyannamesinde yer alan projeleri anlatarak Osmangazi ve Piri Reis ve esnafından destek istedi. Mahalle esnafları tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Bıyık, herkesle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Başta Osmangazi ve Piri Reis olmak üzere Darıca’daki bütün mahallelerde yapacağı projeleri anlatan Bıyık, Darıca’yı hep birlikte ortak akılla yönetmeye talip olduğunu söyledi. Esnafın sorularını da yanıtlayan Bıyık, seçimden sonra da mahalle buluşmalarına devam edeceğini ve sürekli iç içe olacaklarının sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.