19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Osmanoğlu seçilmiş başkan

Siyaset 26.07.2020 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Osmanoğlu seçilmiş başkan

Gelecek Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Müslüm Osmanoğlu oybirliğiyle seçilmiş başkan oldu. Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı ilk ilçe kongresini Gebze’de yaptı. Aynı zamanda genel merkez kurucular kurulu üyesi olan il başkanı Ömer Faruk Başaran ile genel başkan yardımcısı Doğan Demir, genel merkez binasının açılışı töreni nedeniyle Ankara’da bulundukları için genel kurula katılamadı. İl başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe başkanlarının tam kadro hazır bulunduğu genel kurul Gebze Garden Park’da gerçekleştirildi. DAVUTOĞLU ONLİNE BAĞLANDI Kongrede divan başkanlığına Eyüp Gençer, yardımcılıklarına Fatma Gökyıldız ile Ayşe Nur Güden seçildi. 15 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı genel kurulda 25 yönetim kurulu üyesi ile 84 il kongre delegesi belirlendi. Salonda pandemi nedeniyle olağanüstü tedbirler alındı. Kocaeli teşkilatlarının ilk genel kurulu olması nedeniyle büyük heyecan yaşandı. Genel kurula telekonferansla bağlanan genel başkan Ahmet Davutoğlu, Gebze’ye verdikleri önemi vurgulayarak ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. GEBZE’DE İKTİDAR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK Davutoğlu çok arzu etmesine karşın genel merkezi açılış programına katılamadığını vurgulayarak ilk fırsatta ziyaretlerine geleceklerini söyledi. Kurucu ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu, olağanüstü koşullarda kurdukları teşkilatı, kısa sürede kongreye hazır hale getirdiklerini belirterek, “İlçe başkanı bulamaz dediler, yönetim kurulu oluşturamaz dediler. Ama içimizdeki inancı, hırsı unuttular. Biz Gebze’de iktidar olmak için yola çıktık” diye konuştu.  

Gelecek Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Müslüm Osmanoğlu oybirliğiyle seçilmiş başkan oldu.

Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı ilk ilçe kongresini Gebze’de yaptı. Aynı zamanda genel merkez kurucular kurulu üyesi olan il başkanı Ömer Faruk Başaran ile genel başkan yardımcısı Doğan Demir, genel merkez binasının açılışı töreni nedeniyle Ankara’da bulundukları için genel kurula katılamadı. İl başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe başkanlarının tam kadro hazır bulunduğu genel kurul Gebze Garden Park’da gerçekleştirildi.

DAVUTOĞLU ONLİNE BAĞLANDI

Kongrede divan başkanlığına Eyüp Gençer, yardımcılıklarına Fatma Gökyıldız ile Ayşe Nur Güden seçildi. 15 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı genel kurulda 25 yönetim kurulu üyesi ile 84 il kongre delegesi belirlendi. Salonda pandemi nedeniyle olağanüstü tedbirler alındı. Kocaeli teşkilatlarının ilk genel kurulu olması nedeniyle büyük heyecan yaşandı. Genel kurula telekonferansla bağlanan genel başkan Ahmet Davutoğlu, Gebze’ye verdikleri önemi vurgulayarak ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

GEBZE’DE İKTİDAR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Davutoğlu çok arzu etmesine karşın genel merkezi açılış programına katılamadığını vurgulayarak ilk fırsatta ziyaretlerine geleceklerini söyledi. Kurucu ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu, olağanüstü koşullarda kurdukları teşkilatı, kısa sürede kongreye hazır hale getirdiklerini belirterek, “İlçe başkanı bulamaz dediler, yönetim kurulu oluşturamaz dediler. Ama içimizdeki inancı, hırsı unuttular. Biz Gebze’de iktidar olmak için yola çıktık” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.