ÖSYM'den adaylara uyarı

20.01.2015 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ÖSYM'den adaylara uyarı

ÖSYM, üniversite sınav başvuruları için bankadan ödemelerin bugün mesai bitiminde, internetten ödemelerin ise saat 23.59'da sona ereceğini açıkladı.

Aynı zamanda ÖSYM adayları 2015-ÖSYS Kılavuzunu tekrar dikkatle okumaları hususunda uyardı. ÖSYM'nin internet sitesinden edinilen bilgiye göre, 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi başvuru işlemini yaptığı halde sınav/sınavsız geçiş başvuru ücretini, bugün içerisinde yatırmayan adayların, başvuruları tamamlanmış olmayacağından başvuruları işleme alınmayacak. Bu adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenmeyecek ve sınava giremeyecekler. Adayların 2015-ÖSYS Kılavuzunu tekrar dikkatle okumaları yararlarına olacak.  Sınav/sınavsız geçiş başvuru ücreti ödeme işlemleri bugün, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için mesai saati bitiminde, ÖSYM'nin İnternet sayfasında yer alan "Ödemeler" alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için saat 23.59'da sona erecek. (ANKA)
ÖSYM, üniversite sınav başvuruları için bankadan ödemelerin bugün mesai bitiminde, internetten ödemelerin ise saat 23.59'da sona ereceğini açıkladı.

Aynı zamanda ÖSYM adayları 2015-ÖSYS Kılavuzunu tekrar dikkatle okumaları hususunda uyardı.

ÖSYM'nin internet sitesinden edinilen bilgiye göre, 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi başvuru işlemini yaptığı halde sınav/sınavsız geçiş başvuru ücretini, bugün içerisinde yatırmayan adayların, başvuruları tamamlanmış olmayacağından başvuruları işleme alınmayacak. Bu adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenmeyecek ve sınava giremeyecekler. Adayların 2015-ÖSYS Kılavuzunu tekrar dikkatle okumaları yararlarına olacak.

 Sınav/sınavsız geçiş başvuru ücreti ödeme işlemleri bugün, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için mesai saati bitiminde, ÖSYM'nin İnternet sayfasında yer alan "Ödemeler" alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için saat 23.59'da sona erecek. (ANKA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.