19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oto Fareleri Tutuklandı!

Gebze 09.10.2018 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Oto Fareleri Tutuklandı!

Gebze'de 13 farklı otodan hırsızlık olayı gerçekleştiren 2 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Gebze ilçesinde farklı tarih ve mekanlarda 13 otodan hırsızlık olayı meydana geldi. Hırsızlıklar sonrası durumun polis ekiplerine bildirilmesi ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri harekete geçti.  Ekipler tarafından hırsızlığın yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameralarında yapılan incelemelerde iki şüpheli şahsı tespit etti. Tespitin ardından başlatılan fiziki ve teknik takip sonucu şahıslar İstanbul’un Pendik ilçesinde yapılan operasyon ile yakalandı. Yakalanarak Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 2 zanlı emniyetteki işlemlerine ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Gebze'de 13 farklı otodan hırsızlık olayı gerçekleştiren 2 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Gebze ilçesinde farklı tarih ve mekanlarda 13 otodan hırsızlık olayı meydana geldi. Hırsızlıklar sonrası durumun polis ekiplerine bildirilmesi ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri harekete geçti. 
Ekipler tarafından hırsızlığın yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameralarında yapılan incelemelerde iki şüpheli şahsı tespit etti. Tespitin ardından başlatılan fiziki ve teknik takip sonucu şahıslar İstanbul’un Pendik ilçesinde yapılan operasyon ile yakalandı. Yakalanarak Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 2 zanlı emniyetteki işlemlerine ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.