19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oto hırsızlık çetesinde 4 kişi tutuklandı

Asayiş 12.09.2020 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Oto hırsızlık çetesinde 4 kişi tutuklandı

Çaldıkları TIR'ın motor ve şase numaralarını değiştiren 4 kişi tutuklandı Gebze'de bir TIR'ı çalan 4 kişi polisin operasyonu ile yakalanırken, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Çalınan TIR motor ve şase numarası değiştirilmiş halde ele geçirildi.Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gebze'de 6 Eylül günü bir TIR'ın çalınmasıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Oto hırsızlık çetesi üyesi olan 4 şüpheli İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Çalınan TIR, motor ve şase numarası değiştirilmiş olarak ele geçirildi. 17 suç kaydı olan S.Y., 14 suç kaydı olan D.S., 2 suç kaydı olan F.H. ve 1 suç kaydı olan A.G. emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çaldıkları TIR'ın motor ve şase numaralarını değiştiren 4 kişi tutuklandı

Gebze'de bir TIR'ı çalan 4 kişi polisin operasyonu ile yakalanırken, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Çalınan TIR motor ve şase numarası değiştirilmiş halde ele geçirildi.Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gebze'de 6 Eylül günü bir TIR'ın çalınmasıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Oto hırsızlık çetesi üyesi olan 4 şüpheli İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Çalınan TIR, motor ve şase numarası değiştirilmiş olarak ele geçirildi. 17 suç kaydı olan S.Y., 14 suç kaydı olan D.S., 2 suç kaydı olan F.H. ve 1 suç kaydı olan A.G. emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.