Oto sanayi sitesi esnafı imza kampanyası başlattı

Gebze 13.03.2017 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Oto sanayi sitesi esnafı imza kampanyası başlattı

ÖZEL HABER Gebze'de çalışması devam eden Anibal Dalçık Projesi nedeniyle yan yolların uzun süredir trafiğe kapatılmış olması Tatlıkuyu Oto Sanayi Sitesi esnafını isyan ettirdi. Esnaf bir araya gelerek imza kampanyası başlattı ve mağduriyetlerinin giderilmesi için dilekçe yazdılar.     İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR Gebze'de çalışması devam eden Anibal Dalçık Projesi nedeniyle yan yolların uzun süredir trafiğe kapatılmış olması Tatlıkuyu Oto Sanayi Sitesi esnafını isyan ettirdi. Kapalı yolları nedeniyle işyerlerine ulaşımın olmadığını ve mağdur olduklarını ifade eden Oto Sanayi Sitesi esnafı, yetkililere dilekçe yazarak mağduriyetlerinin giderilmesi için imza kampanyası başlattılar.     MAĞDURİYETİMİZİ GİDERİN Yetkililere seslenen sanayi esnafı, ortak dilekçelerinde mağduriyetlerinin giderilmesini isteyerek şu ifadelere yer verdiler: "Tatlıkuyu Mahallesi Güney Yanyol Caddesi'nde bulunan işyerimizin yapılan yol çalışması nedeniyle ana yollar ve yan yollarla bağlantılarımız kesilmiştir. Sanayiye giriş çıkışlarımız olmamasından dolayı işlerimiz durma noktasına geldiği için ciddi şekilde mağduruz. Bu mağduriyetimizin giderilmesini arz ederiz."  

ÖZEL HABER

Gebze'de çalışması devam eden Anibal Dalçık Projesi nedeniyle yan yolların uzun süredir trafiğe kapatılmış olması Tatlıkuyu Oto Sanayi Sitesi esnafını isyan ettirdi. Esnaf bir araya gelerek imza kampanyası başlattı ve mağduriyetlerinin giderilmesi için dilekçe yazdılar.

 

 

İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Gebze'de çalışması devam eden Anibal Dalçık Projesi nedeniyle yan yolların uzun süredir trafiğe kapatılmış olması Tatlıkuyu Oto Sanayi Sitesi esnafını isyan ettirdi. Kapalı yolları nedeniyle işyerlerine ulaşımın olmadığını ve mağdur olduklarını ifade eden Oto Sanayi Sitesi esnafı, yetkililere dilekçe yazarak mağduriyetlerinin giderilmesi için imza kampanyası başlattılar.

 

 

MAĞDURİYETİMİZİ GİDERİN

Yetkililere seslenen sanayi esnafı, ortak dilekçelerinde mağduriyetlerinin giderilmesini isteyerek şu ifadelere yer verdiler: "Tatlıkuyu Mahallesi Güney Yanyol Caddesi'nde bulunan işyerimizin yapılan yol çalışması nedeniyle ana yollar ve yan yollarla bağlantılarımız kesilmiştir. Sanayiye giriş çıkışlarımız olmamasından dolayı işlerimiz durma noktasına geldiği için ciddi şekilde mağduruz. Bu mağduriyetimizin giderilmesini arz ederiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.