19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oto tamircisini bacaklarından vurdu!

Gebze 20.06.2017 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Oto tamircisini bacaklarından vurdu!

Gebze’de bir kişi oto tamircisini bacaklarından vurarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre: olay bugün Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Murat.K adındaki kişiye ait olan oto tamirhanesine gelen kimliği belirsiz bir kişi iş yeri sahibini tabancayla bacaklarından vurdu. Zanlı olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken yaralı ise olay yerine çağırılan ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
Gebze’de bir kişi oto tamircisini bacaklarından vurarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre: olay bugün Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Murat.K adındaki kişiye ait olan oto tamirhanesine gelen kimliği belirsiz bir kişi iş yeri sahibini

tabancayla bacaklarından vurdu. Zanlı olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken yaralı ise olay yerine çağırılan ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.