Otobüsçülerden Büyükakın’a nezaket ziyareti!

Kocaeli 27.09.2019 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Otobüsçülerden Büyükakın’a nezaket ziyareti!

Tuzla – Topkapı 500-T olarak bilinen ilimize ve bölgemize de taşımacılık anlamında ciddi hizmetler sunan Tuzla – Topkapı Otobüsçüler Derneği’nin Başkanı ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ziyarette bulundu.

Tuzla – Topkapı Otobüsçüler Derneği’nin Başkanı Mehmet Tekin ve yönetim kurulu üyesi Kıyasettin Akdeniz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mehmet Tekin, “Büyükakın’ı Genel Sekreterliği döneminden tanıyoruz ve biliyoruz. Kendisinin Kocaeli’ne çok kıymetli hizmetleri olmuştur. Kendisini Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek de sınırları içerisinde bulunduğumuz Çayırova ilçemize ve bizim derneğimizin üyelerini mutlu ve memnun etmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz.” dedi. 500-T HATLARI KOCAELİ’NİN İSTANBUL’A TAŞINMASINDA ÖNEMLİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “500-T hatlarının İstanbul ilimize Kocaeli halkının rahat gidip gelmesinde çok büyük bir hizmet sunduklarını biliyor ve bu hizmetlerinden dolayı kendilerine kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Tuzla – Topkapı 500-T olarak bilinen ilimize ve bölgemize de taşımacılık anlamında ciddi hizmetler sunan Tuzla – Topkapı Otobüsçüler Derneği’nin Başkanı ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ziyarette bulundu.

Tuzla – Topkapı Otobüsçüler Derneği’nin Başkanı Mehmet Tekin ve yönetim kurulu üyesi Kıyasettin Akdeniz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mehmet Tekin, “Büyükakın’ı Genel Sekreterliği döneminden tanıyoruz ve biliyoruz. Kendisinin Kocaeli’ne çok kıymetli hizmetleri olmuştur. Kendisini Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek de sınırları içerisinde bulunduğumuz Çayırova ilçemize ve bizim derneğimizin üyelerini mutlu ve memnun etmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz.” dedi.

500-T HATLARI KOCAELİ’NİN İSTANBUL’A TAŞINMASINDA ÖNEMLİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “500-T hatlarının İstanbul ilimize Kocaeli halkının rahat gidip gelmesinde çok büyük bir hizmet sunduklarını biliyor ve bu hizmetlerinden dolayı kendilerine kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.