OTOBÜSÇÜLERDEN KRİTİK TOPLANTI

Kocaeli 01.02.2016 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

OTOBÜSÇÜLERDEN KRİTİK TOPLANTI

Kocaeli il genelinde faaliyet gösteren otobüs ve minibüs işletmecilerinin temsilcileri Sekapark Otel’de bir araya geldi. Sır gibi saklanan toplantıda yeni otobüsler masaya yatırıldı

Kocaeli’de faaliyet gösteren otobüs ve minibüs işletmecilerinin bağlı bulunduğu kooperatifler, İzmit Sekapark Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Öğle saatlerinde başlayan toplantıya il genelinde faaliyet gösteren otobüs ve minibüs kooperatiflerinin tamamına yakını katıldı. Toplantıya İzmit’ten şehir içi Alikahya ve Akmeşe, Gölcük’ten şehiriçi, İzmit ve Değirmendere, Başiskele’den Yeniköy, Bahçecik ve Kullar, Gebze’den 4 kooperatif, Kartepe’den 6 kooperatif ve Karamürsel’den bir kooperatifin temsilcileri katıldı.   ORTAK ÇALIŞMA Toplantıda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 240 adet 12 metrelik sıkıştırılmış doğalgazlı belediye otobüsünün hatlara dağıtılmasının ardından duruma tepki gösteren otobüs ve minibüs işletmecileri, ortak bir çözüm yolu aradı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak girişimcilik konusu masaya yatırıldı. Görüşmelerin devam ettiği ve bir ay içerisinde sonuçlanması beklenen ortak girişimcilik projesiyle ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.   ESNAF SICAK BAKIYOR Ayrıntıları henüz açıklanmayan projeye, toplantıda konuşan esnafların büyük bölümünün sıcak baktığı öğrenildi. Toplantı çıkışında kısa bir açıklama yapan Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Hem vatandaşımızın hem esnafın hem de devletimizin kazanacağı bir model peşindeyiz. Ulaşımda çağ atlamak ve hiçbir tarafın zarar görmemesi için buna ihtiyacımız var. Ortak girişimcilik modelini görüşüyoruz. Henüz netleşmediği için ayrıntı veremem ama herkesin kazanacağı bir sistem için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kocaeli il genelinde faaliyet gösteren otobüs ve minibüs işletmecilerinin temsilcileri Sekapark Otel’de bir araya geldi. Sır gibi saklanan toplantıda yeni otobüsler masaya yatırıldı

Kocaeli’de faaliyet gösteren otobüs ve minibüs işletmecilerinin bağlı bulunduğu kooperatifler, İzmit Sekapark Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Öğle saatlerinde başlayan toplantıya il genelinde faaliyet gösteren otobüs ve minibüs kooperatiflerinin tamamına yakını katıldı. Toplantıya İzmit’ten şehir içi Alikahya ve Akmeşe, Gölcük’ten şehiriçi, İzmit ve Değirmendere, Başiskele’den Yeniköy, Bahçecik ve Kullar, Gebze’den 4 kooperatif, Kartepe’den 6 kooperatif ve Karamürsel’den bir kooperatifin temsilcileri katıldı.

 

ORTAK ÇALIŞMA

Toplantıda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 240 adet 12 metrelik sıkıştırılmış doğalgazlı belediye otobüsünün hatlara dağıtılmasının ardından duruma tepki gösteren otobüs ve minibüs işletmecileri, ortak bir çözüm yolu aradı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak girişimcilik konusu masaya yatırıldı. Görüşmelerin devam ettiği ve bir ay içerisinde sonuçlanması beklenen ortak girişimcilik projesiyle ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

 

ESNAF SICAK BAKIYOR

Ayrıntıları henüz açıklanmayan projeye, toplantıda konuşan esnafların büyük bölümünün sıcak baktığı öğrenildi. Toplantı çıkışında kısa bir açıklama yapan Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Hem vatandaşımızın hem esnafın hem de devletimizin kazanacağı bir model peşindeyiz. Ulaşımda çağ atlamak ve hiçbir tarafın zarar görmemesi için buna ihtiyacımız var. Ortak girişimcilik modelini görüşüyoruz. Henüz netleşmediği için ayrıntı veremem ama herkesin kazanacağı bir sistem için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.