19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Otobüsten inin, yoksa kaza yaparım"

30.05.2017 - 23:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

"Otobüsten inin, yoksa kaza yaparım"

Yolcuların hayatını tehlikeye atmak istemyen otobüs şoförü "Psikolojim bozuldu! Bu halde araç kullanırsam kaza yaparım." diyerek yolcuları aşağıya indirdi.

Psikolojisi bozulan halk otobüsü şoförü, otobüsü durdurup yolcuların aşağıya inmesini istedi. Duyarlı şoför "Arkadaşlar psikolojim bozuldu. Araçtan inin. Başka arabaya binin. Ben ağabeylerimi de arıyorum; hastaneye gidiyorum. Bu stresle gidersem kaza yaparım. Sizin canınıza mal olurum" dedi. Otobüs şoförünün uyarısı üzerine yolcular araçtan indi. Yaptığı sorumlu hareketle yolcuların hayatını tehlikeye atmayan otobüs şoförü sosyal medyada büyük takdir topladı.
Yolcuların hayatını tehlikeye atmak istemyen otobüs şoförü "Psikolojim bozuldu! Bu halde araç kullanırsam kaza yaparım." diyerek yolcuları aşağıya indirdi.

Psikolojisi bozulan halk otobüsü şoförü, otobüsü durdurup yolcuların aşağıya inmesini istedi. Duyarlı şoför "Arkadaşlar psikolojim bozuldu. Araçtan inin. Başka arabaya binin. Ben ağabeylerimi de arıyorum; hastaneye gidiyorum. Bu stresle gidersem kaza yaparım. Sizin canınıza mal olurum" dedi.

Otobüs şoförünün uyarısı üzerine yolcular araçtan indi. Yaptığı sorumlu hareketle yolcuların hayatını tehlikeye atmayan otobüs şoförü sosyal medyada büyük takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.