Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı

Gebze 26.11.2018 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı

Gebze'de otomobilin orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarpması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza,  Gebze, Beylikbağı Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet K. idaresindeki 17 KR 105 plakalı otomobil, plakası belirlenemeyen bir aracın kendisini sıkıştırması sonucunda kontrolünü kaybederek orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği yola devrilirken, araçta bulunan Ahmet K., Özlem K. ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca FarabiEğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken, yol yaklaşık bir buçuk saat trafiğe kapalı kaldı. Daha sonra olay yerine gelen yetkili elektrik dağıtım firması ekipleri tarafından direğin kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 
Gebze'de otomobilin orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarpması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza,  Gebze, Beylikbağı Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet K. idaresindeki 17 KR 105 plakalı otomobil, plakası belirlenemeyen bir aracın kendisini sıkıştırması sonucunda kontrolünü kaybederek orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği yola devrilirken, araçta bulunan Ahmet K., Özlem K. ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca FarabiEğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken, yol yaklaşık bir buçuk saat trafiğe kapalı kaldı. Daha sonra olay yerine gelen yetkili elektrik dağıtım firması ekipleri tarafından direğin kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.