Otomobil çarpan kediyi ölmekten kurtardılar

Dilovası 11.10.2020 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Otomobil çarpan kediyi ölmekten kurtardılar

Dilovası’nda, bir aracın çarpması sonucu yaralanan kedi, çevredeki gençler tarafından yoldan alındı. Yaralı kedi, tedavisi için veterinere götürüldü. Dilovası Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde dün akşam, bir otomobil yola çıkan kediye çarptı. Otomobil sürücüsü durmayarak yoluna devam etti. Aldığı darbe ile yaralanan kediyi gören Mecit Çomak (22) ve Emre Turhan (20) başka bir aracın çarpmasını önlemek için kediyi yoldan alarak, kenara koydu. Gençlerin haber vermesi üzerine gelen zabıta ekibi, kediyi bir kutuya koyarak tedavi edilmesi için veterinere götürdü.

Dilovası’nda, bir aracın çarpması sonucu yaralanan kedi, çevredeki gençler tarafından yoldan alındı. Yaralı kedi, tedavisi için veterinere götürüldü.

Dilovası Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde dün akşam, bir otomobil yola çıkan kediye çarptı. Otomobil sürücüsü durmayarak yoluna devam etti. Aldığı darbe ile yaralanan kediyi gören Mecit Çomak (22) ve Emre Turhan (20) başka bir aracın çarpmasını önlemek için kediyi yoldan alarak, kenara koydu. Gençlerin haber vermesi üzerine gelen zabıta ekibi, kediyi bir kutuya koyarak tedavi edilmesi için veterinere götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.