Otomobil Takla Attı: 3 Yaralı

Gebze 11.10.2018 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Otomobil Takla Attı: 3 Yaralı

Gebze'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi neticesinde takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kaza, Gebze Eski İstanbul Yolu Mollafenari Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ömer K. idaresindeki 41 L 7501 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan otomobil içerisinde bulunan Ömer K. ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Araç içerisinden kendi imkanları ile çıkan yaralılar hemen durumu arkadaşlarına bildirdi. Olay yerine gelen vatandaşlar, kazada yaralanan arkadaşlarını kendi imkanları ile çevredeki hastanelere götürdü. Kazayı gören çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine ise olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçtan yola sızan yağları temizleyerek yolda güvenlik önlemi aldı. Takla atan otomobil, çekici yardımı ile kaldırılırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Gebze'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi neticesinde takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kaza, Gebze Eski İstanbul Yolu Mollafenari Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ömer K. idaresindeki 41 L 7501 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan otomobil içerisinde bulunan Ömer K. ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Araç içerisinden kendi imkanları ile çıkan yaralılar hemen durumu arkadaşlarına bildirdi. Olay yerine gelen vatandaşlar, kazada yaralanan arkadaşlarını kendi imkanları ile çevredeki hastanelere götürdü.

Kazayı gören çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine ise olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçtan yola sızan yağları temizleyerek yolda güvenlik önlemi aldı. Takla atan otomobil, çekici yardımı ile kaldırılırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.