Otomobilde Silahlı Saldırıya Uğrayan Sürücü Ağır Yaralandı

23.11.2015 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Otomobilde Silahlı Saldırıya Uğrayan Sürücü Ağır Yaralandı

Samsun'da seyir halindeyken otomobilin önünün kesilmesi sonucu aracının içinde silahlı saldırıya uğrayan sürücü, ağır yaralandı.

Samsun'da otomobiliyle seyir halinde olan sürücü, silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. SOPA İLE CAMI KIRMAK İSTEDİLER Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Samsun Tren Garı önü Fuar Caddesi üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ercan Arslan (46), 35 GC 8275 plakalı otomobil ile seyir ederken aracının önün bir başka otomobil ile kesildi. Otomobili geri vitese atarak kaçmak isteyen Ercan Arslan 55 LZ 928 plakalı otomobile çarpıp durdu. Bu sırada kimliği belirsiz şahıslar ellerinde sopa ile önce otomobilin camını kırmak istediler ardından da tabancayla direksiyon başında bulunan sürücü Ercan Arslan'a ateş açtılar. SÜRÜCÜ ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI Tabancadan çıkan kurşunlar otomobilin ön camının sağ kısmı ile sağ ön kapı camından içeri girip Ercan Arslan'a isabet etti. Sağ kasığından 1, sağ kalçasından 4 ve sağ kolunun dirsek altından 1 kurşun yarası alan Ercan Arslanağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ercan Arslan tedavi altına alındı. Silahlı saldırganlar ise otomobil ile kaçtılar. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı saldırı düzenlenen otomobilde incelemelerde bulundu. Polis, olay yerinde 11 adet 9 mm çapı tabancaya ait boşkovan ile 1 adet dolu mermi ve saldırganların kullandığı 1 adet sopa ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Samsun'da seyir halindeyken otomobilin önünün kesilmesi sonucu aracının içinde silahlı saldırıya uğrayan sürücü, ağır yaralandı.

Samsun'da otomobiliyle seyir halinde olan sürücü, silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

SOPA İLE CAMI KIRMAK İSTEDİLER

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Samsun Tren Garı önü Fuar Caddesi üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ercan Arslan (46), 35 GC 8275 plakalı otomobil ile seyir ederken aracının önün bir başka otomobil ile kesildi. Otomobili geri vitese atarak kaçmak isteyen Ercan Arslan 55 LZ 928 plakalı otomobile çarpıp durdu. Bu sırada kimliği belirsiz şahıslar ellerinde sopa ile önce otomobilin camını kırmak istediler ardından da tabancayla direksiyon başında bulunan sürücü Ercan Arslan'a ateş açtılar.

SÜRÜCÜ ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI

Tabancadan çıkan kurşunlar otomobilin ön camının sağ kısmı ile sağ ön kapı camından içeri girip Ercan Arslan'a isabet etti. Sağ kasığından 1, sağ kalçasından 4 ve sağ kolunun dirsek altından 1 kurşun yarası alan Ercan Arslanağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ercan Arslan tedavi altına alındı. Silahlı saldırganlar ise otomobil ile kaçtılar. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı saldırı düzenlenen otomobilde incelemelerde bulundu. Polis, olay yerinde 11 adet 9 mm çapı tabancaya ait boşkovan ile 1 adet dolu mermi ve saldırganların kullandığı 1 adet sopa ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.