Otomotiv yeni rekora gazladı

19.07.2017 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Otomotiv yeni rekora gazladı

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sabuncu, Türk otomotiv sektöründe ihracatın iyi gittiğini belirterek, yıl sonuna kadar istikrarlı bir performansla 27 milyar doların üzerinde dış satım rakamına ulaşıp tüm zamanların ihracat rekorunu kırmayı hedeflediklerini söyledi. Otomotiv sektörünün geçen yılın ilk yarısında 11 milyar 734 milyon 74 bin dolar olan ihracatını bu yılın aynı döneminde yüzde 22.4 artırarak 14 milyar 359 milyon 485 bin dolara çıkardığını belirten Sabuncu, "Otomotiv sektörel ihracat şampiyonluğunu sürdürüyor" dedi.

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sabuncu, Türk  sektöründe ihracatın iyi gittiğini belirterek, yıl sonuna kadar istikrarlı bir performansla 27 milyar doların üzerinde dış satım rakamına ulaşıp tüm zamanların ihracat unu kırmayı hedeflediklerini söyledi. Otomotiv sektörünün geçen yılın ilk yarısında 11 milyar 734 milyon 74 bin dolar olan ihracatını bu yılın aynı döneminde yüzde 22.4 artırarak 14 milyar 359 milyon 485 bin dolara çıkardığını belirten Sabuncu, "Otomotiv sektörel ihracat şampiyonluğunu sürdürüyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.