OY KULLANMAK İSTEYEN HASTALARA KOLAYLIK

Kocaeli 13.04.2017 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

OY KULLANMAK İSTEYEN HASTALARA KOLAYLIK

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı tarafından; İlimizde Evde Sağlık Hizmeti alan, hastanelerimizde yatarak tedavi gören, sağlık hizmeti almadan oy kullanmaya gidemeyecek vatandaşlarımızın referandumda oy kullanmalarına imkan sağlamak amacıyla koordinasyon toplantısı yapıldı. Koordinasyon Toplantısı ile Planlamalar Yapıldı Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Müşterek Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Uzman Halide Varol ve Sağlık Tesislerinin Evde Sağlık Birimleri Koordinatörlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda evde sağlık hastaları ve hastanelerimizde yatarak tedavi olan vatandaşlarımızın, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumda oylarını sağlıklı bir şekilde kullanabilmeleri için planlamalar yapıldı.   Evde Sağlık Hastaları İçin Başvurular 444 38 33 Numaralı Telefondan Olacak Sağlık Bakanlığı tarafından 16 Nisan 2017 tarihindeki referanduma özel yapılacak çalışmalar kapsamında tüm ülke genelinde uygulanacak olan hizmetler hakkında bilgi veren Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı;  “Hastalarımızın referandumda oy kullanma talepleri, evde sağlık hizmetleri çağrı merkezinin 444 38 33 numaralı telefonu ile alınmaktadır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik bu konuda bilgilendirmeleri yapılmaktadır. 16 Nisan Pazar günü oy kullanma saatleri içerisinde Evde Sağlık Hizmeti Koordinasyon Merkezleri açık tutulacaktır. Talepte bulunmuş olan ve Evde Sağlık Hizmeti ekibi desteği olmadan oy kullanmaya gidemeyecekleri belirlenen uygun hastalar, hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere taşınacak ve oy kullanmalarını müteakiben alındıkları mahalle geri götürülecektir. Hastanede yatarak tedavi gören,  sağlık hizmeti almadan oy kullanmaya gidemeyecek olan vatandaşlarımıza da hastanelerimiz tarafından organizasyon ile destek olunacaktır.”dedi.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı tarafından; İlimizde Evde Sağlık Hizmeti alan, hastanelerimizde yatarak tedavi gören, sağlık hizmeti almadan oy kullanmaya gidemeyecek vatandaşlarımızın referandumda oy kullanmalarına imkan sağlamak amacıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.

Koordinasyon Toplantısı ile Planlamalar Yapıldı

Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Müşterek Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Uzman Halide Varol ve Sağlık Tesislerinin Evde Sağlık Birimleri Koordinatörlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda evde sağlık hastaları ve hastanelerimizde yatarak tedavi olan vatandaşlarımızın, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumda oylarını sağlıklı bir şekilde kullanabilmeleri için planlamalar yapıldı.  

Evde Sağlık Hastaları İçin Başvurular 444 38 33 Numaralı Telefondan Olacak

Sağlık Bakanlığı tarafından 16 Nisan 2017 tarihindeki referanduma özel yapılacak çalışmalar kapsamında tüm ülke genelinde uygulanacak olan hizmetler hakkında bilgi veren Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı;

 “Hastalarımızın referandumda oy kullanma talepleri, evde sağlık hizmetleri çağrı merkezinin 444 38 33 numaralı telefonu ile alınmaktadır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik bu konuda bilgilendirmeleri yapılmaktadır. 16 Nisan Pazar günü oy kullanma saatleri içerisinde Evde Sağlık Hizmeti Koordinasyon Merkezleri açık tutulacaktır. Talepte bulunmuş olan ve Evde Sağlık Hizmeti ekibi desteği olmadan oy kullanmaya gidemeyecekleri belirlenen uygun hastalar, hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere taşınacak ve oy kullanmalarını müteakiben alındıkları mahalle geri götürülecektir. Hastanede yatarak tedavi gören,  sağlık hizmeti almadan oy kullanmaya gidemeyecek olan vatandaşlarımıza da hastanelerimiz tarafından organizasyon ile destek olunacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.