Öyle dememiş ama yazmış(!)

Siyaset 30.06.2020 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Öyle dememiş ama yazmış(!)

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze’nin il olması yönünde oldukça ilginç bir yaklaşımda bulunmuş ve sosyal medyada yapılan bir yoruma cevap olarak “Gebze il olsun, olmuyorsa İstanbul’a bağlansın” demişti. Yorum üzerine alınan tepkiler sonrası yeni bir açıklama yapan Başaran’ın bu defaki cevabı ise “Öyle bir şey demedim” olsa da sosyal medyadaki açıklaması hiç de öyle demiyor. ÖYLE DEMEMİŞ AMA YAZMIŞ Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze’nin il olması yönünde oldukça ilginç bir yaklaşımda bulunmuş ve sosyal medyada yapılan bir yoruma cevap olarak “Gebze il olsun, olmuyorsa İstanbul’a bağlansın” demişti. Ardından yaptığı açıklamayla bunu yalanlayan Başaran, “Öyle bir şey demedim” ifadesini kullansa da sosyal medya hesabında yaptığı bu yorum, tam aksi şekilde. Başaran’ın yorumunda “İl olamazsa İstanbul’a bağlanması düşünülebilir” yorumunu yapan Başaran, bakalım bu defa ne diyecek? İZMİT BASININDA DA TEPKİ VAR Gebze’nin il olması yönünde yaptığı yorum eleştiri alınca yeni bir açıklama yapan Başaran, “.Niçin bu kadar sabırsız olduk? Ben Gebze İstanbul 'a bağlanmalıdır demedim. Gebze il olmalı diye TBMM de teklif veren Kocaeli milletvekillerimizi tebrik ettim ve bu paylaşımımın altına, İstanbul a bağlanmalı yorumu yapılınca, bende düşünülebilir dedim. Bir konu ancak bu kadar çarpıtılabilirdi” sözlerini kullansa da sosyal medyasından yaptığı yorumun ekran görüntüsündeki “Gebze il olsun, olmuyorsa İstanbul’a bağlansın” sözleri Gebze ve İzmit basınında tepki alıyor.​

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze’nin il olması yönünde oldukça ilginç bir yaklaşımda bulunmuş ve sosyal medyada yapılan bir yoruma cevap olarak “Gebze il olsun, olmuyorsa İstanbul’a bağlansın” demişti. Yorum üzerine alınan tepkiler sonrası yeni bir açıklama yapan Başaran’ın bu defaki cevabı ise “Öyle bir şey demedim” olsa da sosyal medyadaki açıklaması hiç de öyle demiyor.

ÖYLE DEMEMİŞ AMA YAZMIŞ

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze’nin il olması yönünde oldukça ilginç bir yaklaşımda bulunmuş ve sosyal medyada yapılan bir yoruma cevap olarak “Gebze il olsun, olmuyorsa İstanbul’a bağlansın” demişti. Ardından yaptığı açıklamayla bunu yalanlayan Başaran, “Öyle bir şey demedim” ifadesini kullansa da sosyal medya hesabında yaptığı bu yorum, tam aksi şekilde. Başaran’ın yorumunda “İl olamazsa İstanbul’a bağlanması düşünülebilir” yorumunu yapan Başaran, bakalım bu defa ne diyecek?

İZMİT BASININDA DA TEPKİ VAR

Gebze’nin il olması yönünde yaptığı yorum eleştiri alınca yeni bir açıklama yapan Başaran, “.Niçin bu kadar sabırsız olduk? Ben Gebze İstanbul 'a bağlanmalıdır demedim. Gebze il olmalı diye TBMM de teklif veren Kocaeli milletvekillerimizi tebrik ettim ve bu paylaşımımın altına, İstanbul a bağlanmalı yorumu yapılınca, bende düşünülebilir dedim. Bir konu ancak bu kadar çarpıtılabilirdi” sözlerini kullansa da sosyal medyasından yaptığı yorumun ekran görüntüsündeki “Gebze il olsun, olmuyorsa İstanbul’a bağlansın” sözleri Gebze ve İzmit basınında tepki alıyor.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.