19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oyuncak tabancayla market soydu!

Kocaeli 04.04.2017 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Oyuncak tabancayla market soydu!

Derince’de bulunan bir süpermarkete müşteri kılığında giren ve yüzünü atkı ile kapatan kişi marketin kasiyerini elindeki oyuncak tabanca ile etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 480 TL para gasp ederek kayıplara karıştı Derince Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesinde bulunan bir süpermarkete müşteri kılığında giren 20-25 yaşlarındaki kimliği belirsiz kişi, iddiaya göre marketten kola ve leblebi aldıktan sonra kasaya yaklaştı. Bu esnada kasada biriken 480 TL parayı diğer kasiyer arkadaşına vermek için hazırlanan kasiyere üzerindeki oyuncak tabancayı göstererek kasiyeri etkisiz hale getiren soyguncu, 480 TL’yi aldıktan sonra kayıplara karıştı.
Derince’de bulunan bir süpermarkete müşteri kılığında giren ve yüzünü atkı ile kapatan kişi marketin kasiyerini elindeki oyuncak tabanca ile etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 480 TL para gasp ederek kayıplara karıştı

Derince Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesinde bulunan bir süpermarkete müşteri kılığında giren 20-25 yaşlarındaki kimliği belirsiz kişi, iddiaya göre marketten kola ve leblebi aldıktan sonra kasaya yaklaştı. Bu esnada kasada biriken 480 TL parayı diğer kasiyer arkadaşına vermek için hazırlanan kasiyere üzerindeki oyuncak tabancayı göstererek kasiyeri etkisiz hale getiren soyguncu, 480 TL’yi aldıktan sonra kayıplara karıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.