19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oyunuzu kime verebilirsiniz? İşte cevabı

Darıca 26.02.2019 - 20:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Oyunuzu kime verebilirsiniz? İşte cevabı

Öyle süslü püslü kelimelerle hiç uzatmayacağım... Konunun kenarında köşesinde de gezinmeyeceğim. Şayet oy vereceğiniz adayı seçmekte zorlanıyorsanız, mevcut adaylar da halen projelerini açıklamamış ve açıklayacaklarıda yoksa şu yöntemi deneyebilirsiniz. İşyerinize, evinize yada cadde de sokakta rastladığınız adaya "Cep telefonunuzun masaüstüne bakabilir miyim? " deyin. Şayet Whapsapp'ında, mesajlarında okunmamış yüzlerce ileti gösterisi varsa  kesinlikle bu adaydan uzak durun. Daha aday iken mesajlara geri dönmeyi bırakın açıp bakma zahmetine katlanmıyorsa belediye başkanı olduğunda kendisine nasıl ulaşacağınızı siz düşünün artık. "Yoğunluktan whatsapp'ıma gelen iletilere bile bakamıyorum" diyen olursa sakın yemeyin... Seçildiklerinde whatsapp hatları kuran, şikayet, dilek istek hatları oluşturanda bu başkanlar değil mi?  Bir adayımızın whatsapp göstergesinin üzerinde tam 1300 adet açılmamış mesaj olduğunu gördüm. Resmini de çektim.   Anlamadığım seçim kazanmak için tek tek insanların kapısına gidiyorsun, 1300 kişi sana ulaşmaya çalışmış cevap vermemişsin...  Bu arada cevapsız çağrılarınıda kontrol edin... Millet inim inim kendisine ulaşmak için ter dökerken aday dediğimiz bu beyfendiler ceplerini açmıyor, arayanları görmemezlikten, duymamazlıktan geliyorsaoy falan vermeyin. Koltuğa oturduğunda bırakın kendisi özel kalem müdürü bile size telefonunu açmaz. Sekreterine bile ulaşamazsınız. Ulaşsanızda, "Buyurun ben yardımcı olayım." diyerek sizi sepetleme teknikleriyle belediye kapısının önünde paket yaparlar. Onlar eğitimlerini vatandaşa yardımcı olmak için değil başkana ulaştırmamak için eğitim aldıklarını sakın unutmayın. Daha aday iken cenazenizde taziyede bulunmayan, hastanız varsa geçmiş olsun demeyen adaydan kendinizi sakının. Sizin derdinizle dertlenmeyen bu beyfendilerin derdi aslında insana dokunmak, hizmet etmek, birlikte yönetmek değil. Hele değişimmiş, geleceğimizmiş hepsi hikaye... Eşim yakın zamanda bir ameliyat geçirdi... Geçmiş olsun diye arayanlarla aramayanları ayırıp notlarımı aldım... Sizde alın... Derdi koltuk olanla değil üzüntünüzü ve mutluluğunuzu sizinle paylaşacak insanlara verin mühürü... Mühür yanlış insanın elinde olursa patates baskısı gibi önüne geldiği yere damga basar. Adayların afişlerde, pankartlarda, el ilanlarında telefonları var... Boşta kaldıkça bol bol arayın... Kim açıyor kim açmıyor deneyin... Whatsappa ekleyip selam verin...Kim alıyor kim almıyor not alın... Sonra belediye başkanı ile görüşmeye gittim, müsait değilmiş randevu almak gerekiyormuş, randevuyuda 2 ay sonraya verdiler demeyin...Başkanla bir türlü görüşemeiyoruz bu konuda bir haber yaparmısın demeyin... Başınıza başkan yapacağınız adama baştan dikkat edin. Sonra demedi demeyin... Saygılarımla.  

Öyle süslü püslü kelimelerle hiç uzatmayacağım... Konunun kenarında köşesinde de gezinmeyeceğim.
Şayet oy vereceğiniz adayı seçmekte zorlanıyorsanız, mevcut adaylar da halen projelerini açıklamamış ve açıklayacaklarıda yoksa şu yöntemi deneyebilirsiniz.
İşyerinize, evinize yada cadde de sokakta rastladığınız adaya "Cep telefonunuzun masaüstüne bakabilir miyim? " deyin. Şayet Whapsapp'ında, mesajlarında okunmamış yüzlerce ileti gösterisi varsa  kesinlikle bu adaydan uzak durun.
Daha aday iken mesajlara geri dönmeyi bırakın açıp bakma zahmetine katlanmıyorsa belediye başkanı olduğunda kendisine nasıl ulaşacağınızı siz düşünün artık.
"Yoğunluktan whatsapp'ıma gelen iletilere bile bakamıyorum" diyen olursa sakın yemeyin... Seçildiklerinde whatsapp hatları kuran, şikayet, dilek istek hatları oluşturanda bu başkanlar değil mi? 
Bir adayımızın whatsapp göstergesinin üzerinde tam 1300 adet açılmamış mesaj olduğunu gördüm. Resmini de çektim.  
Anlamadığım seçim kazanmak için tek tek insanların kapısına gidiyorsun, 1300 kişi sana ulaşmaya çalışmış cevap vermemişsin... 
Bu arada cevapsız çağrılarınıda kontrol edin... Millet inim inim kendisine ulaşmak için ter dökerken aday dediğimiz bu beyfendiler ceplerini açmıyor, arayanları görmemezlikten, duymamazlıktan geliyorsaoy falan vermeyin. Koltuğa oturduğunda bırakın kendisi özel kalem müdürü bile size telefonunu açmaz. Sekreterine bile ulaşamazsınız. Ulaşsanızda, "Buyurun ben yardımcı olayım." diyerek sizi sepetleme teknikleriyle belediye kapısının önünde paket yaparlar. Onlar eğitimlerini vatandaşa yardımcı olmak için değil başkana ulaştırmamak için eğitim aldıklarını sakın unutmayın.
Daha aday iken cenazenizde taziyede bulunmayan, hastanız varsa geçmiş olsun demeyen adaydan kendinizi sakının. Sizin derdinizle dertlenmeyen bu beyfendilerin derdi aslında insana dokunmak, hizmet etmek, birlikte yönetmek değil. Hele değişimmiş, geleceğimizmiş hepsi hikaye...
Eşim yakın zamanda bir ameliyat geçirdi... Geçmiş olsun diye arayanlarla aramayanları ayırıp notlarımı aldım... Sizde alın... Derdi koltuk olanla değil üzüntünüzü ve mutluluğunuzu sizinle paylaşacak insanlara verin mühürü... Mühür yanlış insanın elinde olursa patates baskısı gibi önüne geldiği yere damga basar.
Adayların afişlerde, pankartlarda, el ilanlarında telefonları var...
Boşta kaldıkça bol bol arayın...
Kim açıyor kim açmıyor deneyin...
Whatsappa ekleyip selam verin...Kim alıyor kim almıyor not alın...
Sonra belediye başkanı ile görüşmeye gittim, müsait değilmiş randevu almak gerekiyormuş, randevuyuda 2 ay sonraya verdiler demeyin...Başkanla bir türlü görüşemeiyoruz bu konuda bir haber yaparmısın demeyin... Başınıza başkan yapacağınız adama baştan dikkat edin.
Sonra demedi demeyin...
Saygılarımla.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.