Öz Gıda’dan kültür gezisi

Gebze 23.09.2019 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Öz Gıda’dan kültür gezisi

Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanlığı organizasyonu ve Reform Gıda’nın desteğiyle, sendika üyeleri için Eskişehir’e kültü gezisi düzenlendi. Eskişehir’in tarihi ve kültürel yerlerinin gezildiği etkinliğe, Reform Gıda Pazarlama Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Bulgan, Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcıları Cemal Öztürk, İbrahim Otlak, işyeri sendika temsilcileri ve üyeler katıldı. KÜBRA AKABALI

Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanlığı organizasyonu ve Reform Gıda’nın desteğiyle, sendika üyeleri için Eskişehir’e kültü gezisi düzenlendi. Eskişehir’in tarihi ve kültürel yerlerinin gezildiği etkinliğe, Reform Gıda Pazarlama Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Bulgan, Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcıları Cemal Öztürk, İbrahim Otlak, işyeri sendika temsilcileri ve üyeler katıldı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.