ÖZ HİLAL OCAKLARI’NDAN POLİSLERE ZİYARET!

Gebze 16.12.2016 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZ HİLAL OCAKLARI’NDAN POLİSLERE ZİYARET!

Öz Hilal Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Erçelik ve yönetimi önce gün Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’i ziyaret etti.

Öz Hilal Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Erçelik ve yönetimi, ülkemizi yasa boğan hain saldırının ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’e taziye ziyaretinde bulundular. Öz Hilal Ocakları Kocaeli İl Başkanı Erçelik, terör saldırısında 37 polis ve 7 sivil vatandaşımızın şehit olmasından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’in şahsında tüm polis teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. GÜNDEME DAİR KONUŞTULAR Gündeme dair güncel konular hakkında da konuşan Erçelik, Gider’e Öz Hilal Ocakları hakkında bilgi verdi. Gerçekleşen ziyarette Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’e teşekkür de eden Erçelik, “Sayın Emniyet Müdürümüze bu üzüntülü günlerinde bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ederim. Dileriz ki ülkemizde bir daha böyle üzücü haber duymayalım. Devletimizin ve polislerimizin bu terör belasını sonlandıracağını can-ı gönülden inanıyoruz. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, emniyet mensubu arkadaşlarımıza ve ailelerine başsağlığı diliyoruz.” Dedi.    
Öz Hilal Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Erçelik ve yönetimi önce gün Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’i ziyaret etti.

Öz Hilal Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Erçelik ve yönetimi, ülkemizi yasa boğan hain saldırının ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’e taziye ziyaretinde bulundular. Öz Hilal Ocakları Kocaeli İl Başkanı Erçelik, terör saldırısında 37 polis ve 7 sivil vatandaşımızın şehit olmasından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’in şahsında tüm polis teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÜNDEME DAİR KONUŞTULAR

Gündeme dair güncel konular hakkında da konuşan Erçelik, Gider’e Öz Hilal Ocakları hakkında bilgi verdi. Gerçekleşen ziyarette Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’e teşekkür de eden Erçelik, “Sayın Emniyet Müdürümüze bu üzüntülü günlerinde bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ederim. Dileriz ki ülkemizde bir daha böyle üzücü haber duymayalım. Devletimizin ve polislerimizin bu terör belasını sonlandıracağını can-ı gönülden inanıyoruz. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, emniyet mensubu arkadaşlarımıza ve ailelerine başsağlığı diliyoruz.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.