19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özak, İzmit Belediyesi’ne talip oldu

Kocaeli 12.11.2018 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özak, İzmit Belediyesi’ne talip oldu

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Kentin mimari yapısında önemli izleri bulunan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanlığı için bugün resmen aday adayı oldu. İzmit İlçe Başkanlığına gelip, başvuru dosyasını İzmit İlçe Başkanvekili Rıfat Akbaş’a teslim eden Özak şu açıklamalarda bulundu: “Öncelikle kentimiz için ve herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana birçok kademede görev yaptım. GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPTIM 30 yılı aşkın mesleki tecrübemle, İzmit’imiz için kalıcı ve güzel hizmetlere imza atacağımı inanıyorum. Gönül belediyeciliğine inanan bir kardeşinizim. Kocaeli için önemli görevler üstlendim. Bugün de aday adayı olarak karşınızdayım. Ben İzmit’te doğdum, büyüdüm burada evlendim. İzmit’in her sokağını bilirim. Bu kente benim vefa borcum var. Adaylığım takdir görülürse, güzel hizmetler yapacağım. Zekeriya Özak kimdir? Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, 1966 yılında Siirt’te doğdu. 1976 yılından bu yana İzmit’te ikamet ediyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu. Yüksek lisansını da aynı üniversitede yaptı. Yüksek Mimar olarak kendi ofisi bulunuyor. Özak, evli ve 2 çocuk babası.  
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Kentin mimari yapısında önemli izleri bulunan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanlığı için bugün resmen aday adayı oldu. İzmit İlçe Başkanlığına gelip, başvuru dosyasını İzmit İlçe Başkanvekili Rıfat Akbaş’a teslim eden Özak şu açıklamalarda bulundu: “Öncelikle kentimiz için ve herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana birçok kademede görev yaptım.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPTIM

30 yılı aşkın mesleki tecrübemle, İzmit’imiz için kalıcı ve güzel hizmetlere imza atacağımı inanıyorum. Gönül belediyeciliğine inanan bir kardeşinizim. Kocaeli için önemli görevler üstlendim. Bugün de aday adayı olarak karşınızdayım. Ben İzmit’te doğdum, büyüdüm burada evlendim. İzmit’in her sokağını bilirim. Bu kente benim vefa borcum var. Adaylığım takdir görülürse, güzel hizmetler yapacağım.

Zekeriya Özak kimdir?

Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, 1966 yılında Siirt’te doğdu. 1976 yılından bu yana İzmit’te ikamet ediyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu. Yüksek lisansını da aynı üniversitede yaptı. Yüksek Mimar olarak kendi ofisi bulunuyor. Özak, evli ve 2 çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.