Ozan Sarıkaya AK Parti İl yönetiminde!

Darıca 20.09.2017 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ozan Sarıkaya AK Parti İl yönetiminde!

AK Parti il yönetimine yedekten 3 isim

AK Parti’de ilçe kongreleri sürecinde il yönetiminden boşalan 3 kişinin yerine yedekten 3 yeni isim girdi. AK Parti il yönetiminde boşalan 3 kişinin yerine gelen isimlerden biri de Ozan Sarıkaya oldu. Sarıkaya yönetime girmesinin ardından dün ilk kez il yönetim kurulu toplantısına katıldı. AK Parti’de ilçe kongreleri sürecinde il yönetiminden boşalan 3 kişinin yerine yedekten 3 yeni isim girdi. Geçtiğimiz aylarda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ekrem Özenir kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. AK Parti Kartepe İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Kocaman ve Kartepe ilçe yönetimine giren Serap Karakaş da yeni görevleri nedeniyle il yönetiminden ayrılmıştı. AK Parti il yönetiminde boşalan 3 kişinin yerine gelen Serdar Bayram, Ozan Sarıkaya ve Oğuzhan Keleş, Şemsettin Ceyhan başkanlığında yapılan il yönetim kurulu toplantısını ilk kez katıldı. OZAN SARIKAYA KİMDİR? 1975 Hatay doğumlu. Makine Mühendisi olan Sarıkaya, 2014 yılında AK Parti’den Darıca Belediye Başkan aday adayı oldu. Evli ve 2 çocuk babası. SERDAR BAYRAM KİMDİR? 1979 Trabzon doğumlu. Gölcük’te özel sektörde uzman olarak çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda 2 dönem Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Evli ve 2 çocuk babası. OĞUZHAN KELEŞ KİMDİR? 1980 Almanya doğumlu. Keleş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi, ATİK kurucu başkanı ve Müteahhitler Birliği yönetim kurulu üyesi olan Keleş, ilk kez asil yönetim kuruluna girdi. Evli ve 2 çocuk babası.
AK Parti il yönetimine yedekten 3 isim

AK Parti’de ilçe kongreleri sürecinde il yönetiminden boşalan 3 kişinin yerine yedekten 3 yeni isim girdi. AK Parti il yönetiminde boşalan 3 kişinin yerine gelen isimlerden biri de Ozan Sarıkaya oldu. Sarıkaya yönetime girmesinin ardından dün ilk kez il yönetim kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti’de ilçe kongreleri sürecinde il yönetiminden boşalan 3 kişinin yerine yedekten 3 yeni isim girdi. Geçtiğimiz aylarda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ekrem Özenir kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. AK Parti Kartepe İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Kocaman ve Kartepe ilçe yönetimine giren Serap Karakaş da yeni görevleri nedeniyle il yönetiminden ayrılmıştı. AK Parti il yönetiminde boşalan 3 kişinin yerine gelen Serdar Bayram, Ozan Sarıkaya ve Oğuzhan Keleş, Şemsettin Ceyhan başkanlığında yapılan il yönetim kurulu toplantısını ilk kez katıldı.

OZAN SARIKAYA KİMDİR?

1975 Hatay doğumlu. Makine Mühendisi olan Sarıkaya, 2014 yılında AK Parti’den Darıca Belediye Başkan aday adayı oldu. Evli ve 2 çocuk babası.

SERDAR BAYRAM KİMDİR?

1979 Trabzon doğumlu. Gölcük’te özel sektörde uzman olarak çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda 2 dönem Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Evli ve 2 çocuk babası.

OĞUZHAN KELEŞ KİMDİR?

1980 Almanya doğumlu. Keleş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi, ATİK kurucu başkanı ve Müteahhitler Birliği yönetim kurulu üyesi olan Keleş, ilk kez asil yönetim kuruluna girdi. Evli ve 2 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.