Özcan Başvurusunu Yaptı

Darıca 11.02.2019 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özcan Başvurusunu Yaptı

Darıca CHP Camiasının tanınan ismi ve emektarlarından Selim Özcan Darıca Belediye Meclis Üyeliği başvuru dosyasını ilçe başkanlığına eşi ile birlikte teslim etti.

Selim Özcan'ın dosya başvuru töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Eski ilçe başkanları, partinin eski isimleri, meclis üyesi aday adayları, mevcut meclis üyeleri ile Selim Özcan'ın yakınları destek vermek üzere Darıca CHP İlçe Başkanlığında ki yerini aldı. Dosya teslim töreninde açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Selim Özcan'ın eşinden izin alarak dosyasını tesli aldı. Yıldırım, "Yıllardır partinin her kademesinde görev alan, görev almadığı dönemlerde dahi parti çalışmalarından uzaklaşmayan Selim  arkadaşımız inşallah bundan sonra Darıca Belediye Meclis Üyesi olarakta hem partimize hem de Darıcamıza hizmet etmeye devam edecektir."dedi. Selim Özcan'da dosyasını teslim etmeden önce yaptığı konuşmada, " Yıllardır üyesi olduğum ve bu süreçte birçok kademesinde görev aldığım Cumhuriyet Halk Partisi'nde bulunmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Kötü yönetilen bir kentte halkımıza hizmet esas olandır. Hizmet için, partimin gücüne güç katmak için, meclis üyeliğine başvurumu huzurlarınızda yapıyorum. Bu görev ve hizmet bilinci onurumdur. Birlikte başaracağımız inancı ve martın sonunun bahar olduğu bilinci ile dosyamı teslim etmek istiyorum. Başta eşim, annem, babam ve siz değerli dostlarıma yanımda olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum."dedi. Selim Özcan dosyasını ilçe başkanı Yıldırım'a teslim etmesinina ardından ilk tebrik ve temenniyi eşinden aldı Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP Camiasının tanınan ismi ve emektarlarından Selim Özcan Darıca Belediye Meclis Üyeliği başvuru dosyasını ilçe başkanlığına eşi ile birlikte teslim etti.

Selim Özcan'ın dosya başvuru töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Eski ilçe başkanları, partinin eski isimleri, meclis üyesi aday adayları, mevcut meclis üyeleri ile Selim Özcan'ın yakınları destek vermek üzere Darıca CHP İlçe Başkanlığında ki yerini aldı. Dosya teslim töreninde açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Selim Özcan'ın eşinden izin alarak dosyasını tesli aldı. Yıldırım, "Yıllardır partinin her kademesinde görev alan, görev almadığı dönemlerde dahi parti çalışmalarından uzaklaşmayan Selim  arkadaşımız inşallah bundan sonra Darıca Belediye Meclis Üyesi olarakta hem partimize hem de Darıcamıza hizmet etmeye devam edecektir."dedi. Selim Özcan'da dosyasını teslim etmeden önce yaptığı konuşmada, " Yıllardır üyesi olduğum ve bu süreçte birçok kademesinde görev aldığım Cumhuriyet Halk Partisi'nde bulunmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Kötü yönetilen bir kentte halkımıza hizmet esas olandır. Hizmet için, partimin gücüne güç katmak için, meclis üyeliğine başvurumu huzurlarınızda yapıyorum. Bu görev ve hizmet bilinci onurumdur. Birlikte başaracağımız inancı ve martın sonunun bahar olduğu bilinci ile dosyamı teslim etmek istiyorum. Başta eşim, annem, babam ve siz değerli dostlarıma yanımda olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum."dedi. Selim Özcan dosyasını ilçe başkanı Yıldırım'a teslim etmesinina ardından ilk tebrik ve temenniyi eşinden aldı

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.