Özcan Dal’dan 50 öğrenciye burs!

Darıca 16.10.2019 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özcan Dal’dan 50 öğrenciye burs!

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) geçtiğimiz günlerde çok önemli bir etkinlikte eski Başbakanlardan Binali Yıldırım’la bir araya geldi. İstanbul Fatih'de bulunan Erzincan Kültür Merkezi (EKM) Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu toplantıda, aralarında bölgemizin tanınan sanayici iş adamı Özcan Dal’ında bulunduğu EKEV’in öğrenci bursları ile ilgili 8 bin 300 öğrenciye burs taahhüdü alındı. ÖZCAN DAL’DAN 50 ÖĞRENCİYE BURS Toplantıda hazır bulunan ve EKEV’in kampanyasına 25 öğrenci bursu ile katılan Gebze’nin sevilen sanayici ve iş adamlarından Özcan Dal, “Birbirinden değerli sanayici ve iş adamlarımızın geleceğimiz olan gençlerimiz için ellerinden geleni esirgemediği toplantıda bizde üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik.  Dal Temapark olarak yaklaşık 15 yıldır 20-25 üniversite öğrencisine  burs veriyorduk. EKEV’de de 24+1 burs vererek bu rakamı 50 ye çıkarmış olduk. Daha çok öğrencimize dokunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. DAL, 24+1 BURSUN ANLAMINI AÇIKLADI 24+1 sayısının ne anlama geldiğini de açıklayan Özcan Dal, bunun bir esprili bir yaklaşım olduğunu babasının Erzincan Cimin’li, annesinin da Erzurum Hasangala’lı olduğunu belirterek, “Kendimi hem Erzincanlı hem de Erzurumlu olarak kabul ettiğim için 24+1 ‘in iki şehrinde plakaları olan 24-25 rakamlarını çağrıştırdığını, ebediyete göç eden anamın ve babamın hoşuna gideceğini düşündüğüm için böyle esprili yaklaşım sergiledim.” Dedi.      

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) geçtiğimiz günlerde çok önemli bir etkinlikte eski Başbakanlardan Binali Yıldırım’la bir araya geldi. İstanbul Fatih'de bulunan Erzincan Kültür Merkezi (EKM) Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu toplantıda, aralarında bölgemizin tanınan sanayici iş adamı Özcan Dal’ında bulunduğu EKEV’in öğrenci bursları ile ilgili 8 bin 300 öğrenciye burs taahhüdü alındı.

ÖZCAN DAL’DAN 50 ÖĞRENCİYE BURS

Toplantıda hazır bulunan ve EKEV’in kampanyasına 25 öğrenci bursu ile katılan Gebze’nin sevilen sanayici ve iş adamlarından Özcan Dal, “Birbirinden değerli sanayici ve iş adamlarımızın geleceğimiz olan gençlerimiz için ellerinden geleni esirgemediği toplantıda bizde üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik.  Dal Temapark olarak yaklaşık 15 yıldır 20-25 üniversite öğrencisine  burs veriyorduk. EKEV’de de 24+1 burs vererek bu rakamı 50 ye çıkarmış olduk. Daha çok öğrencimize dokunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

DAL, 24+1 BURSUN ANLAMINI AÇIKLADI

24+1 sayısının ne anlama geldiğini de açıklayan Özcan Dal, bunun bir esprili bir yaklaşım olduğunu babasının Erzincan Cimin’li, annesinin da Erzurum Hasangala’lı olduğunu belirterek, “Kendimi hem Erzincanlı hem de Erzurumlu olarak kabul ettiğim için 24+1 ‘in iki şehrinde plakaları olan 24-25 rakamlarını çağrıştırdığını, ebediyete göç eden anamın ve babamın hoşuna gideceğini düşündüğüm için böyle esprili yaklaşım sergiledim.” Dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.