19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özcan ve Koca Çayırovaspor’da!

Spor 27.06.2018 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özcan ve Koca Çayırovaspor’da!

ÇAYIROVASPOR’DA EROL ÇAĞLIN’IN EKİBİ BELLİ OLDU

Yeni sezonu heyecanla bekleyen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor’da Teknik Direktör Erol Çağlın’ın ekibi belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimizde Özer Özcan yardımcı antrenörlük, Atilla Koca ise kaleci antrenörlüğü görevine resmen getirildi.  Dün akşam saatlerinde Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, Asbaşkan Vahdet Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çağlın ve ekibi, Çayırovaspor’u hedeflerine ulaştırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler. KALİTE, DENEYİM, KARAKTER: ÖZER ÖZCAN Teknik Direktör Erol Çağlın’ın ekibini belirleyen Çayırovaspor’da kuşkusuz en dikkat çeken isim yardımcı antrenörlük görevi yapacak olan Özer Özcan oldu. Önceki sezon Gebzespor A takım teknik direktörlüğünü de yapan Özcan, Erol Çağlın ile birlikte farklı dönemlerde de mor beyazlı kulüpte görev yaparak oldukça başarılı bir dönem geçirerek hafızalarda yer edinmişti. Gebzespor’un yanı sıra Darıca’da da gelecek vaadeden futbolcuları hem bölgemize hem de Türk futboluna kazandırılmasında başrol oynayan deneyimli antrenör, son olarak geçen Sultan Orhanspor’da alt yapı genel koordinatörlüğü görevini üstlenmişti. ATİLLA KOCA’NIN TECRÜBESİ YETER Çayırovaspor’da kaleci antrenörlük görevi ise tanıdık bir isme emanet edildi. 2015-2016 sezonunda Darıca Gençlerbirliği kalesini koruyan ve futbola sarı yeşilli formayla veda eden eski kaleci Atilla Koca, kaleci antrenörlüğü kariyerindeki ilk sayfasını Çayırovaspor’da açacak. Futbolculuk kariyerinde Süper Lig’den 3.Lig’e kadar bir çok önemli takımın kalesini koruyan 37 yaşındaki antrenör, kuşkusuz engin tecrübelerini en doğru şekilde Çayırovaspor’a aktaracak.
ÇAYIROVASPOR’DA EROL ÇAĞLIN’IN EKİBİ BELLİ OLDU

Yeni sezonu heyecanla bekleyen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor’da Teknik Direktör Erol Çağlın’ın ekibi belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimizde Özer Özcan yardımcı antrenörlük, Atilla Koca ise kaleci antrenörlüğü görevine resmen getirildi.  Dün akşam saatlerinde Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, Asbaşkan Vahdet Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çağlın ve ekibi, Çayırovaspor’u hedeflerine ulaştırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.

KALİTE, DENEYİM, KARAKTER: ÖZER ÖZCAN

Teknik Direktör Erol Çağlın’ın ekibini belirleyen Çayırovaspor’da kuşkusuz en dikkat çeken isim yardımcı antrenörlük görevi yapacak olan Özer Özcan oldu. Önceki sezon Gebzespor A takım teknik direktörlüğünü de yapan Özcan, Erol Çağlın ile birlikte farklı dönemlerde de mor beyazlı kulüpte görev yaparak oldukça başarılı bir dönem geçirerek hafızalarda yer edinmişti. Gebzespor’un yanı sıra Darıca’da da gelecek vaadeden futbolcuları hem bölgemize hem de Türk futboluna kazandırılmasında başrol oynayan deneyimli antrenör, son olarak geçen Sultan Orhanspor’da alt yapı genel koordinatörlüğü görevini üstlenmişti.

ATİLLA KOCA’NIN TECRÜBESİ YETER

Çayırovaspor’da kaleci antrenörlük görevi ise tanıdık bir isme emanet edildi. 2015-2016 sezonunda Darıca Gençlerbirliği kalesini koruyan ve futbola sarı yeşilli formayla veda eden eski kaleci Atilla Koca, kaleci antrenörlüğü kariyerindeki ilk sayfasını Çayırovaspor’da açacak. Futbolculuk kariyerinde Süper Lig’den 3.Lig’e kadar bir çok önemli takımın kalesini koruyan 37 yaşındaki antrenör, kuşkusuz engin tecrübelerini en doğru şekilde Çayırovaspor’a aktaracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.