19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özçelik Nenehatun’da karış karış gezdi

Darıca 15.03.2019 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özçelik Nenehatun’da karış karış gezdi

Darıca Nenehatun Mahallesi Muhtar Adayı Kenan Özçelik seçim çalışmaları çerçevesinde mahallesinin bir çok noktasında ziyaretler yaparak tespit ve incelemeler yaptı.

Darıca Nenehatun Stadı’nda antrenman ve müsabaka yapan sporcularıda ziyaret eden Muhtar Adayı Özçelik burada ki kompleksin gelecek yıllarda daha elverişli bir ortama dönüşmesi için yetkililierle iletişim içinde olacağını ifade etti. Aynı zamanda Darıca Türkelispor Kulüp Başkanıo da olan Kenan Özçelik kendi kulübü dışında diğer amatör kulüplerinde saha yetersizliği ve diğer ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini seçildiği takdirde mahallesinde ki gençleri spora yönelmesi adına birçok çalışmayı hayata geçirmek istediğinin altını çizdi. ESNAFLA SOHBET ETTİ Muhtar adayı Serkan Kenan Özçelik  Mahallesinde esnafları da ziyaret ederek destek istedi. Esnaflarla sohbet eden ve desteklerini beklediğini söyleyen Muhtar adayı Özçelik “Nenehatun Mahallemizde seçim çalışmalarımıza esnaflarımızı ve mahalle halkımızı ziyaret ederek başladık. Yine onları ziyaret ederek çalışmalarımı sürdürdüm. Sohbet ederek esnaflarımızın fikir ve taleplerini dinledik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek Nenehatun Mahallemiz için gereken tüm çalışmaları yapacağız” ifadelerine yer verdi. Esnaflar seçim çalışmaları kapsamında kendilerini ziyaret eden Muhtar adayı Kenan Özçelik’e teşekkür ederek başarılar dilediler.
Darıca Nenehatun Mahallesi Muhtar Adayı Kenan Özçelik seçim çalışmaları çerçevesinde mahallesinin bir çok noktasında ziyaretler yaparak tespit ve incelemeler yaptı.

Darıca Nenehatun Stadı’nda antrenman ve müsabaka yapan sporcularıda ziyaret eden Muhtar Adayı Özçelik burada ki kompleksin gelecek yıllarda daha elverişli bir ortama dönüşmesi için yetkililierle iletişim içinde olacağını ifade etti. Aynı zamanda Darıca Türkelispor Kulüp Başkanıo da olan Kenan Özçelik kendi kulübü dışında diğer amatör kulüplerinde saha yetersizliği ve diğer ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini seçildiği takdirde mahallesinde ki gençleri spora yönelmesi adına birçok çalışmayı hayata geçirmek istediğinin altını çizdi.

ESNAFLA SOHBET ETTİ

Muhtar adayı Serkan Kenan Özçelik  Mahallesinde esnafları da ziyaret ederek destek istedi.
Esnaflarla sohbet eden ve desteklerini beklediğini söyleyen Muhtar adayı Özçelik “Nenehatun Mahallemizde seçim çalışmalarımıza esnaflarımızı ve mahalle halkımızı ziyaret ederek başladık. Yine onları ziyaret ederek çalışmalarımı sürdürdüm. Sohbet ederek esnaflarımızın fikir ve taleplerini dinledik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek Nenehatun Mahallemiz için gereken tüm çalışmaları yapacağız” ifadelerine yer verdi.
Esnaflar seçim çalışmaları kapsamında kendilerini ziyaret eden Muhtar adayı Kenan Özçelik’e teşekkür ederek başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.