GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Özdemir Gebze’de şehit ailelerini ziyaret etti

Gebze 02.08.2020 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özdemir Gebze’de şehit ailelerini ziyaret etti

Ak Parti Koceli il Gençlik Kollarının yeni Başkanı Baki Özdemir Gebze'de hem şehit ailelerini ziyaret etti hem de Yasin Börü için kurban dağıttı. Özdemir Gebze'de şehit ailelerini ziyaret edip bayramlarını kutladı, acılarını paylaşarak yüreklerine dokundu. Özdemir daha sonra Gebze Gençlik Kolları başkanı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Diyarbakır'da kurban etti dağıtırken Pkk'lı teröristlerce şehit edilen Yasin Börü için Gebze'de kurban dağıttarak bir kez daha genç Yasin'i unutmadıklarını gösterdiler.

Ak Parti Koceli il Gençlik Kollarının yeni Başkanı Baki Özdemir Gebze'de hem şehit ailelerini ziyaret etti hem de Yasin Börü için kurban dağıttı.

Özdemir Gebze'de şehit ailelerini ziyaret edip bayramlarını kutladı, acılarını paylaşarak yüreklerine dokundu. Özdemir daha sonra Gebze Gençlik Kolları başkanı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Diyarbakır'da kurban etti dağıtırken Pkk'lı teröristlerce şehit edilen Yasin Börü için Gebze'de kurban dağıttarak bir kez daha genç Yasin'i unutmadıklarını gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.