19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özdemir Toprağa Verildi

Darıca 08.10.2018 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özdemir Toprağa Verildi

Bölgemizin siyaset ve iş dünyasının sevilen, tanınan ismi İbrahim Özdemir’in babası Hacı Şaban Özdemir(69) vefat etti. Merhum Özdemir’in cenazesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde konuşlu Esentepe Camii’nde öğle vaktine müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Balçık Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhum Hacı Şaban Özdemir’in cenazesine katılmak ve yakınlarına taziyede bulunmak üzere Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Darıca Kaymakamlığı Yazı İşler Müdürü Dursun Düzgün, Belediye Meclis Üyeleri, bölgemizin önde gelen siyaset ve iş dünyasının isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz...

Bölgemizin siyaset ve iş dünyasının sevilen, tanınan ismi İbrahim Özdemir’in babası Hacı Şaban Özdemir(69) vefat etti. Merhum Özdemir’in cenazesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde konuşlu Esentepe Camii’nde öğle vaktine müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Balçık Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhum Hacı Şaban Özdemir’in cenazesine katılmak ve yakınlarına taziyede bulunmak üzere Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Darıca Kaymakamlığı Yazı İşler Müdürü Dursun Düzgün, Belediye Meclis Üyeleri, bölgemizin önde gelen siyaset ve iş dünyasının isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.