19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖZEL HİSAR’DAN MUHTEŞEM KONSER

Gebze 07.01.2016 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZEL HİSAR’DAN MUHTEŞEM KONSER

Özel Hisar Koleji 4-C Sınıfı Müzik Grubu Eğitim Uygulama Ve İş Merkezi Okulu öğrencilerine bir konser verdi. Öğretmenleri Gürbüz KURU nezaretinde okula giden öğrenciler, okulun giriş bölümünde sahne aldılar. Program öncesinde öğretmen Gürbüz KURU bir konuşma yaptı. Konuşmasında, daha önce de bir konser vermek için bu okula geldiklerini, amaçlarının okullar arasındaki kültürel alış-verişi ve kardeşliği pekiştirmek ve aynı zamanda öğrencilerin sanatsal etkinliklerini de sergilemek olduğunu“, belirtti ve bu fırsatı veren okul idaresine teşekkür etti. Sonra öğrencilerle birlikte hareketli türküler çaldılar ve okudular. Müziğin coşkusuna dayanamayan öğrencilerin kimi halay çekti, kimi horon tepti. Öğrencilerin, öğretmenlerin, okul idarecilerinin ve personelin ilgi ile izlediği konser sonunda da bir sema gösterisi yapıldı. Konser sonrasında okul müdüresi Şehnaz Hanım, okulun öğretmenleri konser nedeniyle memnun kaldıklarını teşekkür ederek belirttiler. Öğretmen Gürbüz KURU ise özellikle 2.dönem bu tür konserlerin çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik devam edeceğini belirtti.

Özel Hisar Koleji 4-C Sınıfı Müzik Grubu Eğitim Uygulama Ve İş Merkezi Okulu öğrencilerine bir konser verdi. Öğretmenleri Gürbüz KURU nezaretinde okula giden öğrenciler, okulun giriş bölümünde sahne aldılar. Program öncesinde öğretmen Gürbüz KURU bir konuşma yaptı. Konuşmasında, daha önce de bir konser vermek için bu okula geldiklerini, amaçlarının okullar arasındaki kültürel alış-verişi ve kardeşliği pekiştirmek ve aynı zamanda öğrencilerin sanatsal etkinliklerini de sergilemek olduğunu“, belirtti ve bu fırsatı veren okul idaresine teşekkür etti. Sonra öğrencilerle birlikte hareketli türküler çaldılar ve okudular. Müziğin coşkusuna dayanamayan öğrencilerin kimi halay çekti, kimi horon tepti. Öğrencilerin, öğretmenlerin, okul idarecilerinin ve personelin ilgi ile izlediği konser sonunda da bir sema gösterisi yapıldı.

Konser sonrasında okul müdüresi Şehnaz Hanım, okulun öğretmenleri konser nedeniyle memnun kaldıklarını teşekkür ederek belirttiler. Öğretmen Gürbüz KURU ise özellikle 2.dönem bu tür konserlerin çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.