ÖZEL İLİM’DE BESLENME SEMİNERİ

Darıca 10.05.2017 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL İLİM’DE BESLENME SEMİNERİ

               13 Mayıs Cumartesi Günü saat 10.30’da Doğadan Bizim Genel Müdürü Araştırmacı Yazar Haydar Yılmaz Özel İlim Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda ‘’Beslenme ve Öğrenme İlişkisi – İkinci Beynimiz Bağırsaklarımız Hakkında Bilmediklerimiz’’ konulu seminer verecektir.           İlime Giriş Sınavı’nın da yapılacağı Cumartesi günü saat 10.00 da veliler çocuklarını beklerken aynı zamanda beslenme konusunda seminerden yararlanabilecekler.          Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Sağlımızın temeli olan beslenme konusunda dönem içerisinde çocuklarımıza okul içi bilinçlendirme çalışmaları yaptık. Şimdi ise bu imkânı velilerimiz için sunmaktayız ve son derece faydalı bir seminer olacağına eminiz ‘’

 

             13 Mayıs Cumartesi Günü saat 10.30’da Doğadan Bizim Genel Müdürü Araştırmacı Yazar Haydar Yılmaz Özel İlim Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda ‘’Beslenme ve Öğrenme İlişkisi – İkinci Beynimiz Bağırsaklarımız Hakkında Bilmediklerimiz’’ konulu seminer verecektir.

          İlime Giriş Sınavı’nın da yapılacağı Cumartesi günü saat 10.00 da veliler çocuklarını beklerken aynı zamanda beslenme konusunda seminerden yararlanabilecekler.

         Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Sağlımızın temeli olan beslenme konusunda dönem içerisinde çocuklarımıza okul içi bilinçlendirme çalışmaları yaptık. Şimdi ise bu imkânı velilerimiz için sunmaktayız ve son derece faydalı bir seminer olacağına eminiz ‘’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.