ÖZEL İLİM’DE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU

Darıca 21.12.2018 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÖZEL İLİM’DE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU

Özel İlim Eğitim Kurumları’nda Yerli Malı ve Tutum Haftası rengârenk ve eğlenceli geçti. Öğrenci, öğretmen ve velilerin işbirliği içerisinde hazırladığı etkinlikte her yöreye ait yemekler ile folklorik eşyalar sergilendi. Öğrenciler farklı yöreleri, o yöreye ait tatları, sunumları, eski eşyaları tanıma şansı buldular. Pano çalışmaları ile de konferans salonu rengârenk görüntülere sahne oldu. Okul Müdürü Halil Bulut haftanın anlam ve önemini belirten konuşmasında ‘’ Öğrencilerimize bilinçli tüketici olmalarını, yerli malına sahip çıkmalarını ve yörelerine kültürlerine uzak kalmamalarını amaç edindik. Bizlere destek olan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Özel İlim Eğitim Kurumları’nda Yerli Malı ve Tutum Haftası rengârenk ve eğlenceli geçti.
Öğrenci, öğretmen ve velilerin işbirliği içerisinde hazırladığı etkinlikte her yöreye ait yemekler ile
folklorik eşyalar sergilendi. Öğrenciler farklı yöreleri, o yöreye ait tatları, sunumları, eski eşyaları tanıma şansı buldular. Pano çalışmaları ile de konferans salonu rengârenk görüntülere sahne oldu. Okul Müdürü Halil Bulut haftanın anlam ve önemini belirten konuşmasında ‘’ Öğrencilerimize bilinçli tüketici
olmalarını, yerli malına sahip çıkmalarını ve yörelerine kültürlerine uzak kalmamalarını amaç
edindik. Bizlere destek olan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.