ÖZEL İLİM’İN ENKA ZİYARETİ

Darıca 24.03.2017 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL İLİM’İN ENKA ZİYARETİ

Yaklaşan TEOG sınavı öncesi Özel İlim Ortaokulu 7. Ve 8. Sınıflar ENKA okullarını ziyarette bulundu.

            Geleceğin bilim adamlarını, tıpçılarını ve mühendislerini yetiştirmeyi amaç edinen Türkiye’nin en iyi okullarından olan ENKA ziyareti, Okul Müdür Yardımcısı Seçil Yeşil Şık eşliğinde, İlim Koleji TEOG bölüm başkanı Işıl Celasun, matematik öğretmeni Faruk Kütük ve okul rehber öğretmeni Merve Ünal ile gerçekleştirilirdi.          Çocukların gelecek için daha sağlıklı karar vermeleri ve onların motivasyonları açısından önemli bir gezi olduğu belirtildi.
Yaklaşan TEOG sınavı öncesi Özel İlim Ortaokulu 7. Ve 8. Sınıflar ENKA okullarını ziyarette bulundu.

 

          Geleceğin bilim adamlarını, tıpçılarını ve mühendislerini yetiştirmeyi amaç edinen Türkiye’nin en iyi okullarından olan ENKA ziyareti, Okul Müdür Yardımcısı Seçil Yeşil Şık eşliğinde, İlim Koleji TEOG bölüm başkanı Işıl Celasun, matematik öğretmeni Faruk Kütük ve okul rehber öğretmeni Merve Ünal ile gerçekleştirilirdi.

         Çocukların gelecek için daha sağlıklı karar vermeleri ve onların motivasyonları açısından önemli bir gezi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.