ÖZEL İLİM ÖĞRENCİLERİ KAMPI TAMAMLADI

Darıca 10.04.2017 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL İLİM ÖĞRENCİLERİ KAMPI TAMAMLADI

İLİM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN TEOG KAMPI SONA ERDİ

                 Geçtiğimiz haftasonu Basın İlan Tatil Köyü Özel İlim Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini ağırladı.            İlim Koleji TEOG başkanı Işıl Celasun tarafından hazırlanan üç günlük yoğun çalışma programı dahilinde öğrenciler, Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Din kültürü ve İngilizce derslerini de okul öğretmenleri eşliğinde tekrar ederek konuları pekiştirdiler. Serbest zamanlarında yürüyüş yapma ve havuza girme şansı da bulan öğrenciler stres atarak moral depoladılar.          Işıl Celasun ‘’ Hem keyifli zaman geçirip hem de farklı bir ambiyansta ders çalışma imkanı bulan öğrencilerimiz okula daha motivasyonları yüksek döndüler. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden ivme kazanarak devam etmekteyiz’’ dedi.
İLİM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN TEOG KAMPI SONA ERDİ

 

 

 

           Geçtiğimiz haftasonu Basın İlan Tatil Köyü Özel İlim Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini ağırladı.

           İlim Koleji TEOG başkanı Işıl Celasun tarafından hazırlanan üç günlük yoğun çalışma programı dahilinde öğrenciler, Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Din kültürü ve İngilizce derslerini de okul öğretmenleri eşliğinde tekrar ederek konuları pekiştirdiler. Serbest zamanlarında yürüyüş yapma ve havuza girme şansı da bulan öğrenciler stres atarak moral depoladılar.

         Işıl Celasun ‘’ Hem keyifli zaman geçirip hem de farklı bir ambiyansta ders çalışma imkanı bulan öğrencilerimiz okula daha motivasyonları yüksek döndüler. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden ivme kazanarak devam etmekteyiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.