19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özel İlim Türkiye Şampiyonası’nda

Spor 10.04.2018 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özel İlim Türkiye Şampiyonası’nda

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 05-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Kocaeli’de yapılan “Okullar Arası Tenis Küçükler Erkek Grup Yarışmaları” sonuçlandı. Grup Bölgede Yarışmasında 20 okulun kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda ilimizi temsil eden Özel İlim Ortaokulu rakiplerini eleyip birincilik kupasını alarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandılar. AKCAN’DAN TEBRİK Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “Spor yapmak, çocuklardaki disiplin ve sorumluluk anlayışını geliştirdiği gibi, yılmamayı ve mücadele etmeyi de öğrenir. Tenis sporu, takım olma, hız, çeviklik ve koordinasyon becerilerinin gelişmesine büyük katkı sağlar. Öğrencilerimiz Emirhan Bulut ve Atakan Karahan’ı verdikleri mücadelelerden ötürü tebrik ediyorum” dedi.  BULUT: HER ÖĞRENCİ SPOR İLE UĞRAŞMALI Özel İlim Okul Müdürü Halil Bulut, “Her öğrenci bir spor dalı ile uğraşmalı felsefesiyle yola çıktık. Akademik başarının yanında elde ettiğimiz spor başarılarımız misyonumuzun bir parçası olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimizi, öğrencilerimizi, ailelerini, GTK’yı ve tüm antrenörlerini tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonu olacaklarına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 05-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Kocaeli’de yapılan “Okullar Arası Tenis Küçükler Erkek Grup Yarışmaları” sonuçlandı. Grup Bölgede Yarışmasında 20 okulun kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda ilimizi temsil eden Özel İlim Ortaokulu rakiplerini eleyip birincilik kupasını alarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandılar.

AKCAN’DAN TEBRİK

Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “Spor yapmak, çocuklardaki disiplin ve sorumluluk anlayışını geliştirdiği gibi, yılmamayı ve mücadele etmeyi de öğrenir. Tenis sporu, takım olma, hız, çeviklik ve koordinasyon becerilerinin gelişmesine büyük katkı sağlar. Öğrencilerimiz Emirhan Bulut ve Atakan Karahan’ı verdikleri mücadelelerden ötürü tebrik ediyorum” dedi. 

BULUT: HER ÖĞRENCİ SPOR İLE UĞRAŞMALI

Özel İlim Okul Müdürü Halil Bulut, “Her öğrenci bir spor dalı ile uğraşmalı felsefesiyle yola çıktık. Akademik başarının yanında elde ettiğimiz spor başarılarımız misyonumuzun bir parçası olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimizi, öğrencilerimizi, ailelerini, GTK’yı ve tüm antrenörlerini tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonu olacaklarına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.