ÖZEL İLİMDE OKUMA BAYRAMI

Darıca 15.05.2017 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL İLİMDE OKUMA BAYRAMI

İLİMLİ ÖĞRENCİLERİN OKUMA BAYRAMI ŞENLİĞİ YAŞANDI

            Geçtiğimiz hafta Özel İlim Eğitim Kurumları konferans salonunda Özel İlim İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinin okuma bayramı gösterisi gerçekleştirildi.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gösteri; Koro, şiirler, drama gösterisi, İngilizce sunumlar, oratoryo, halk oyunları gibi etkinlikler ile devam etti. Gösterinin sonunda sınıf öğretmenleri miniklere okuma belgelerini dağıttı.       Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Öğrencilerimiz yıl boyunca müfredat dersleri dışında satranç, halk oyunları, İngilizce, drama, müzik dersleri aldılar. Sene sonunda ise almış oldukları eğitimin karşılığını en güzel biçimde sergilediler. Okuma-yazma bilmenin heyecanı ile eğitim döneminin sonuna gelen miniklerimizi kutluyor, öğretmenlerimize ve velilerimize desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.
İLİMLİ ÖĞRENCİLERİN OKUMA BAYRAMI ŞENLİĞİ YAŞANDI

 

 

        Geçtiğimiz hafta Özel İlim Eğitim Kurumları konferans salonunda Özel İlim İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinin okuma bayramı gösterisi gerçekleştirildi.

     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gösteri; Koro, şiirler, drama gösterisi, İngilizce sunumlar, oratoryo, halk oyunları gibi etkinlikler ile devam etti. Gösterinin sonunda sınıf öğretmenleri miniklere okuma belgelerini dağıttı.

      Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Öğrencilerimiz yıl boyunca müfredat dersleri dışında satranç, halk oyunları, İngilizce, drama, müzik dersleri aldılar. Sene sonunda ise almış oldukları eğitimin karşılığını en güzel biçimde sergilediler. Okuma-yazma bilmenin heyecanı ile eğitim döneminin sonuna gelen miniklerimizi kutluyor, öğretmenlerimize ve velilerimize desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.